Ο rookie Μπέιτς υπερασπίστηκε τον Θανάση: «Δεν ξέρετε τι έχει περάσει για να φτάσει εδώ που είναι»

Ο rookie Μπέιτς υπερασπίστηκε τον Θανάση: «Δεν ξέρετε τι έχει περάσει για να φτάσει εδώ που είναι»
Photo Credits: INTIME

Ο rookie των Καβαλίερς Ιμόνι Μπέιτς ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναφέροντας ότι κανείς δεν ξέρει τι έχει περάσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανανέωσε την συνεργασία του με τους Μιλγουόκι Μπακς για αυτή την σεζόν. Ό φόργουορντ μετρά ήδη δυο συμμετοχές κόντρα σε Χοκς και Ράπτορς με 2 πόντους συνολικά σε 12 λεπτά.

Αρκετοί είδαν τον 31χρονο να βρίσκει θεση στο roster των «ελαφιών» και σχολίασαν αρνητικά αυτήν την κίνηση, ωστόσο ο rookie των Καβαλίερς Ιμόνι Μπέιτς τους… έβαλε στην θέση τους.

«Όλοι εσείς που σπεύδετε να αποκαλέσετε σκουπίδι κάποιον, δεν ξέρετε τι έχει περάσει και τι έπρεπε να κάνει για να βρεθεί εδώ. Είναι ίσως ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες στα αποδυτήρια, κρατά ψηλά την ενέργεια, κοιτά να κάνει την δουλειά του καθημερινά χωρίς να παραπονιέται. Κοιτάτε να κρίνετε κάποιον για λίγη προσοχή, είναι απλά λυπηρό. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», σχολίασε ο παίκτης του Κλίβελαντ.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X