Λεβερκούζεν: Έφυγε από την Μπαρτσελόνα για 2 εκατ. και τώρα διαπρέπει υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο

Η ιδιαίτερη ρήτρα στο συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο με την Λεβερκούζεν
Photo Credits: INTIME

Ελεύθερος από την Μπενφίκα και τώρα ο Αλεχάντρο Γκριμάλντο εντυπωσιάζει με την φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga βρίσκεται η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, Μπάγερ Λεβερκούζεν, 2 βαθμούς μπροστά από την περσινή πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας της γερμανικής ομάδας, Τσάμπι Αλόνσο, τρίβει τα χέρια του για πολλά από τα αστέρια που έχει καταφέρει να αναδείξει με την παρουσία του.Ένας εξ αυτών είναι και ο Γκριμάλντο ο οποίος στις πρώτες 15 του συμμετοχές με τη Λεβερκούζεν σε όλες τις διοργανώσεις έχει 7 γκολ και 5 ασίστ.

Η Λεβερκούζεν τρίβει τα χέρια της με τον 28χρονο αριστερό φουλ μπακ που κατάφερε να τον εντάξει στο ρόστερ της το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερο, μετά την αποχώρηση του από την Μπενφίκα.

Ο Γκριμάλντο αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, με τα δημοσιεύματα μάλιστα να τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφή με τους μπλαουγκράνα το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που ο ίδιος βέβαια διέψευσε σε δηλώσεις του.

«Η Μπαρτσελόνα δεν εκδήλωσε κάποιο ενδιαφέρον για μένα το προηγούμενο καλοκαίρι. Παρέμειναν με τους δύο φουλ μπακ που είχαν ήδη».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X