Ο Μίλερ «κορόιδεψε» τον Κέιν σχετικά με το χώρο που μένει και τα γκολ που βάζει: «Δεν θα έχεις χώρο στο ξενοδοχείο με τόσες μπάλες»

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (28/10)
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρι Κέιν ακόμα ψάχνει σπίτι στο Μόναχο και ο Τόμας Μίλερ δεν έχασε ευκαιρία να τον «τρολάρει» για τις μπάλες που παίρνει στο ξενοδοχείο όπου μένει.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν σταματάει να σκοράρει ο Χάρι Κέιν με τον Άγγλο φορ να δείχνει συνεχώς το ταλέντο του στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς σε κάθε αγώνα είναι όλο και καλύτερος έχοντας 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μετά από 14 συμμετοχές.

Κι όμως, παρότι ο Κέιν βρίσκεται στο Μόναχο από τα τέλη του καλοκαιριού, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει σπίτι για να μείνει ο ίδιος και η οικογένεια του, με αποτέλεσμα να πληρώνει 10.000 λίρες τη βραδιά σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της πόλης, έχοντας ήδη δαπανήσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου!

Μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, ο Τόμας Μίλερ δεν έχασε την ευκαιρία να τον «τρολάρει» για τον συγκερκιμένο λόγο. Κόντρα στην Ντόρτμουντ, ο Άγγλος killer πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο του χατ τρικ στην Bundesliga και έτσι πήρε στο ξενοδοχείο του μια ακόμη μπάλα. Ο Γερμανός συμπαίκτης του έκανε την πλάκα του και του τόνισε χαρακτηριστικά ότι με τα γκολ του μικραίνει ακόμα περισσότερο το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X