Η Original 21 τίμησε τον Πέτρο Ραβούση και όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί! - Αγγελόπουλος, Μανωλάς, Σαβέβσκι, Ατματσίδης σε μυθικό reunion (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Original 21 τίμησε τον Πέτρο Ραβούση και όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί! - Αγγελόπουλος, Μανωλάς, Σαβέβσκι, Ατματσίδης σε μυθικό reunion (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί, στην τιμή που έκανε η Original 21 στον πρώην προπονητή και βετεράνο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Πέτρο Ραβούση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι μία, δυνατή και αυτό επιβεβαιώθηκε στη βράβευση του Πέτρου Ραβούση από την Original 21, όπου βρέθηκαν παίκτες-θρύλοι της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, αλλά και ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Η Original 21, λοιπόν, τίμησε τον Πέτρο Ραβούση και όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί! Και αν ξεκινήσουμε να λέμε ονόματα, θα μας πιάσουν τα κλάματα… Κορυφαίες μορφές του ένδοξου παρελθόντος έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση του κορυφαίου συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει και ο αρχηγός… Ναι, καλά καταλάβατε… Ο δικός μας Μίμης… Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Πάμε και στα ονόματα… Δεν θέλουμε συγκίνηση… Απλά τα αναφέρουμε για να καταδείξουμε το πόσο μεγάλη ομάδα είναι αυτή που υποστηρίζουμε. Το πόσο ΑΕΚάρα.

Το «παρών», λοιπόν, έδωσαν «Τιτάνες» της κιτρινόμαυρης ιστορίας.  Στην εκδήλωση αυτή βρέθηκαν ο Μάκης Αγγελόπουλος των 4 τροπαίων της μπασκετικής ΑΕΚ. Ήταν εκεί ο μεγάλος Στέλιος Μανωλάς, δεν γινόταν να λείψε ο μυθικός Τόνι Σαβέβσκι. Παρών και ο Ηλίας Ατματσίδης, αλλά και ο Άκης Ζήκος.

Να προσθέσουμε και άλλους… Ήταν εκεί ο Χάρης Κοπιτσής, Τάκης Καραγκιοζόπουος, Γιώργος Βαμβακάς.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση:

Η Original 21 τίμησε τον Πέτρο Ραβούση και όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί! - Αγγελόπουλος, Μανωλάς, Σαβέβσκι, Ατματσίδης σε μυθικό reunion (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η Original 21 τίμησε τον Πέτρο Ραβούση και όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί! - Αγγελόπουλος, Μανωλάς, Σαβέβσκι, Ατματσίδης σε μυθικό reunion (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η Original 21 τίμησε τον Πέτρο Ραβούση και όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί! - Αγγελόπουλος, Μανωλάς, Σαβέβσκι, Ατματσίδης σε μυθικό reunion (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η Original 21 τίμησε τον Πέτρο Ραβούση και όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί! - Αγγελόπουλος, Μανωλάς, Σαβέβσκι, Ατματσίδης σε μυθικό reunion (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η Original 21 τίμησε τον Πέτρο Ραβούση και όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί! - Αγγελόπουλος, Μανωλάς, Σαβέβσκι, Ατματσίδης σε μυθικό reunion (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η Original 21 τίμησε τον Πέτρο Ραβούση και όλη η ΑΕΚ ήταν εκεί! - Αγγελόπουλος, Μανωλάς, Σαβέβσκι, Ατματσίδης σε μυθικό reunion (ΦΩΤΟ-VIDEO)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X