ΝΒΑ: Θέμα στα πνευμόνια για τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ

ΝΒΑ: Θέμα στα πνευμόνια για τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ
Photo Credits: INTIME

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ διαγνώστηκε με πρόβλημα στα πνευμόνια και θα μείνει επ' αορίστον εκτός δράσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ διαγνώστηκε με μικρό πνευμοθώρακα στον δεξί πνεύμονα και όπως ενημέρωσαν οι Πέλικανς θα μείνει για όσο χρειαστεί εκτός δράσης.

Πρόκειται για συλλογή αέρα στην υπεζωκοτική κοιλότητα και από τη στιγμή που πρόκειται για μικρό πνευμοθώρακα, αντιμετωπίζεται συντηρητικά με χορήγηση οξυγόνου. Εν προκειμένω, ο ασθενής τίθεται υπό παρακολούθηση για τουλάχιστον ένα 24ωρο και σε περίπτωση που ο πνευμοθώρακας μεγαλώσει, τότε πρέπει να τοποθετηθεί σωλήνας κλειστής παροχέτευσης.

Ο ΜακΚόλουμ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον πνεύμονα για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Στην προηγούμενη, τον Δεκέμβριο του 2021, είχε μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Φέτος ο 32χρονος γκαρντ μετράει 21.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ σε έξι συμμετοχές με τους Πέλικανς που βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης στη Δύση με ρεκόρ 4-2.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X