ΑΕΚ: Με αλλαγές απέναντι στην Μαρσέιγ

ΑΕΚ: Με αλλαγές απέναντι στην Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Αρκετές αλλαγές σκέφτεται να κάνει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα, για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης (9/11) με την Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην αναμέτρηση – τελικό με την Μαρσέιγ στην Νεα Φιλαδέλφεια, σε σχέση με τις ενδεκάδες της τα τελευταία παιχνίδια.

Ο λόγος είναι πως ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στην διάθεση του ποδοσφαιριστές που έλειπαν το τελευταίο διάστημα, όπως ο Σέρχιο Αραούχο, ο Ντάμιαν Σιμάνσκι και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Φυσικά γεγονός είναι και η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μάλιστα πήρε και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Επιπλέον, Βίντα και Μουκουντί είναι δεδομένο πως θα επιστρέψουν και αυτοί στο βασικό σχήμα, καθώς ξεκουράστηκαν με την Κηφισιά και φυσικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης που αντικαθιστά τον τιμωρημένο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ενώ από τη στιγμή που οι Χατζισαφί και Ρότα δεν έχουν επανέλθει ακόμη στις προπονήσεις, τον πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα έχουν οι Μοχαμάντι και Σιντιμπέ για τα δύο άκρα της άμυνας. Στο κέντρο θα πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρη την επανεμφάνιση των Σιμάνσκι και Πινέδα, ενώ πολύ πιθανό είναι να ξεκινήσει αριστερά ο Γκατσίνοβιτς. Δεξιά ο Άμραμπατ ξεκινά ως τώρα στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά ο πολύ φορμαρισμένος Ελίασον δεν μπορεί να αποκλειστεί πως θα αγωνιστεί βασικός. Για την επίθεση ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός έχει βάλει ο Γκαρσία, ενώ για τις δύο θέσεις πίσω από τον φορ υπάρχουν και οι επιλογές των Αραούχο και Τσούμπερ.

Σημειώνεται πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Φαν Βέερτ, Κάλενς, Πήλιος και Ζίνι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X