Τρίτη σερί νίκη, με τρεις διαφορετικούς σκόρερ (VIDEO)

Τρίτη σερί νίκη, με τρεις διαφορετικούς σκόρερ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

scocco1Στα νεότερα χρόνια, όταν είχε εκκινήσει η κάθετη πτώση της ΑΕΚ, απουσίαζαν τα νικηφόρα ή έστω αήττητα σερί. Μια από τις τελευταίες φορές που συνέβη κάτι τέτοιο, ήταν την περίοδο 2008-09. Με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο, η Ενωση είχε κτίσει σερί οκτώ αήττητων αγώνων, ενώ είχε και δύο συνεχόμενες νίκες, με ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Το εμπόδιο του Πανιωνίου, μια μέρα σαν σήμερα, δεν θα μπορούσε να σταματήσει την ΑΕΚ που είχε βρει ρυθμό.

Εντυπωσιακό από εκείνο το παιχνίδι, ο πλουραλισμός που εμφάνιζε η ΑΕΚ στο σκοράρισμα. Ο Μπλάνκο είχε ανοίξει το σκορ από νωρίς έπειτα από εκπληκτική ασίστ του Εντίνιο και ο Πορτογάλος χρίστηκε σκόρερ λίγο αργότερα με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Σκόκο. Ο «υδραυλικός» κράταγε το καλύτερο για τον εαυτό του, όταν με οβίδα έξω από την περιοχή στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, σφράγισε την ευρεία νίκη της ΑΕΚ με 3-0.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”pz3EPBVEGZM” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”uRhIA9VApgM” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X