Αλλαγή έδρας στο ματς με τη Φενερμπαχτσέ ζητά η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αλλαγή έδρας στο ματς με τη Φενερμπαχτσέ ζητά η Μακάμπι Τελ Αβίβ
Photo Credits: INTIME

Αλλαγή έδρας στο ματς της Euroleague με τη Φενερμπαχτσέ ζητά η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από προτροπή του εθνικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ να μην αγωνιστεί στην Τουρκία, λόγω της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο κρατών με αφορμή τις συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας, η Μακάμπι ζητά την αλλαγή της έδρας στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, στις 16 Νοεμβρίου.

Χθες το μεσημέρι (4/11) με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, έγινε γνωστό πως ανακαλείται ο Τούρκος πρέσβης στο Ισραήλ «για διαβουλεύσεις λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης και των συνεχιζόμενων ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα».

Μέχρι στιγμής, το θέμα συζητούν μεταξύ τους οι δύο σύλλογοι προσπαθώντας να βρουν μία λύση, ιδανικά με αλλαγή της σειράς της έδρας στους μεταξύ αγώνες τους προς το παρόν. Να διεξαχθεί δηλαδή στο Βελιγράδι (η έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ πλέον) αντί στην Κωνσταντινούπολη ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής, ώστε να υπάρχει χρόνος και ίσως και εξελίξεις ως προς τις συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου, όταν οι δύο ομάδες «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» ξανά, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X