Στην Καρδιά: Ξανθιά, εντυπωσιακή, αγαπημένη των ανδρών στα ’00s – Για αυτήν την ηθοποιό γράφτηκε το τραγούδι του Αδαμαντίδη! (ΦΩΤΟ)

Στην Καρδιά: Ξανθιά, εντυπωσιακή, αγαπημένη των ανδρών στα ’00s – Για αυτήν την ηθοποιό γράφτηκε το τραγούδι του Αδαμαντίδη! (ΦΩΤΟ)

Κι όμως

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά από τα τραγούδια που έχουν γίνει γνωστές επιτυχίες και ακούγονται για πολλά χρόνια μετά την πρώτη τους εκτέλεση, κρύβουν και μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Ένα από αυτά, είναι η μεγάλη επιτυχία του Θέμη Αδαμαντίδη «Στην Καρδιά», που δεν γράφτηκε για να περιγράψει μια γενική κατάσταση που μπορεί να ισχύει για τον καθένα, αλλά έχει… συγκεκριμένο αποδέκτη.

Το συγκεκριμένο κομμάτι φαίνεται πως γράφτηκε από τον συνθέτη και στιχουργό Ανδρέα Κομπόση για την πασίγνωστη ηθοποιό και πρώην σύζυγό του, Φαίη Ζαφειράκου, η οποία κατά τη δεκαετία του 2000 έκανε το «μπαμ» με τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά», εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους με την εικόνα της.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X