Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Δουβίκα και ο Ιάγο Άσπας ξέσπασε κατά του monitor

Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Δουβίκα και ο Ιάγο Άσπας ξέσπασε κατά του monitor
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Δουβίκας δέχθηκε ένα μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή της Σεβίλλη, με το VAR να παίρνει πίσω την απόφαση που είχε δώσει αρχικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Δουβίκας, ενώ αρχικά είδε τον διαιτητή να δίνει πέναλτι υπέρ του στον αγώνα της Θέλτα με την Σεβίλλη, είδε στην συνέχεια το VAR να παίρνει πίσω την συγκεκριμένη απόφαση.

Αυτό εξόργισε τον Ιάγκο Άσπας, ο οποίος παρακολουθούσε τις εξελίξεις από τον πάγκο και πάνω στα νεύρα του γκρέμισε το monitor του VAR.

«Είναι σαν να θέλουν να μας βουλιάξουν. Με τόσα πέναλτι που μας χρωστάνε θα μπορούσαμε να είμαστε κοντά στις θέσεις για το Champions League και είμαστε 18οι. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, έχουμε παίξει 12 αγωνιστικές και όλες οι αποφάσεις είναι σε βάρος μας. Αν θέλουμε να γίνουμε πάλι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι», τόνισε ο βετεράνος επιθετικός.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε 8-10 βαθμούς παραπάνω, αν δεν υπήρχαν αυτές οι αποφάσεις εναντίον μας. Αυτή τη φορά μάς στέρησαν ένα πέναλτι γιατί ένας τύπος σε ένα γραφείο θεωρεί πως μπορεί να κρίνει τη δύναμη ενός τραβήγματος στον αγωνιστικό χώρο. Να μας φέρουν έναν φυσικό να μας το εξηγήσει τότε», είπε εμφανώς νευριασμένος και ο συνήθως πράος Ράφα Μπενίτεθ.

 

Δείτε την αντίδραση του Ιάγκο Άσπας:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X