Να μην χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο

Να μην χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για τη νέα απώλεια βαθμών της ΑΕΚ από μικρομεσαίο αντίπαλο στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ποδόσφαιρο θα έρχονται και οι άσχημες ημέρες. Θα έρχονται και οι γκέλες, σε βραδιές που η μπάλα δεν μπαίνει μέσα με τίποτε. Τις βραδιές αυτές που ο αντίπαλος τερματοφύλακας φορά την κάπα του «ήρωα της μίας βραδιάς». Στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, κανείς δεν κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία. Και πρέπει να το θυμόμαστε πριν αρχίζει το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ χθες βίωσε μια τέτοια – δύσκολη – νύχτα. Όλα στραβά επιθετικά όταν έπρεπε να μπει η μπάλα μέσα. Άτσαλα τελειώματα, μυαλό θολωμένο και… αλλού, εύκολα λάθη και ένας τερματοφύλακας στην μέρα του. Στην άμυνα στη μία φάση στο τέλος… κατάπιε θάλασσα και 1-1. Και φεύγεις από την Καισαριανή, δίχως να έχεις καταλάβει πως έγινε αυτό, γιατί έγινε και τέλος πάντων αν η ΑΕΚ ήδη έχει χαρίσει πολλούς βαθμούς.

10 αγωνιστικές πρωταθλήματος και μετρά -2 από τον Πανσερραϊκό εντός, -3 από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και -2 από τον Κηφισιά εκτός. Δύο εκ των τριών νεοφώτιστοι και ένα διπλό που έκανε πέρυσι στην Κρήτη και φέτος γύρισε τούμπα με ήττα. Πολύ μακριά από την κορυφή δεν είναι, αλλά καλό θα είναι με αυτές τις τρεις γκέλες (-7 στην σούμα) έχοντας κερδίσει τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο, τον ΠΑΟΚ άνετα και με ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (ούσα αήττητη στα ντέρμπι δηλαδή), να μην χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο στο τέλος.

Να μην χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο

Η ΑΕΚ την Πέμπτη έχει σοβαρή δουλειά

Το πρωτάθλημα σαφώς έχει δρόμο, έχει πολλά παιχνίδια, έχει τα πλέι οφ όπου εκεί θα κριθούν τα πάντα, ωστόσο πρέπει εκεί να φτάσει ομαλά και ούσα κοντά στην κορυφή. Και επειδή δυσκολεύεται στα ματς με αντιπάλους που πέρυσι την έτρεμαν ή φέτος ήρθαν στην κατηγορία, πρέπει σε αυτό να μπει ένα τέλος άμεσα διότι με μαθηματική ακρίβεια θα χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο σύντομα.

Θα μπορούσαν όλα να έχουν γίνει καλύτερα. Και οι παίκτες δεν είχαν συγκέντρωση στο α’ ημίχρονο και μετά το 0-1 για να παίξουν σωστά, έξυπνα και να τελειώσουν το ματς, καθαρό μυαλό και σοβαρότητα στο ματς εκτός του Ελίασον δεν υπήρχε και ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσε να κάνει καλύτερη διαχείριση πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ολα έχουν δόση αλήθειας και ουσία. Η στραβή έγινε, προχωράμε με αυτή και την Πέμπτη ελπίζουμε οι παίκτες να έχουν το μυαλό τους μόνο σε ένα αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ με νίκη προκρίνεται.

Υπάρχει πρωτοφανής – για τα δεδομένα της ΑΕΚ – στήριξη σε Αλμέιδα, παίκτες, οργανισμό και αυτό είναι ευτύχημα. Είναι κρίμα αυτό να μην μετουσιωθεί σε επιτυχίες και χαμόγελα για όλους. Ομάδα και εξέδρα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο πως θα κερδίσει η ΑΕΚ.

ΥΓ: Η ΑΕΚ που ελέγχει τη διαιτησία… Ωραίο το παραμύθι. Αρχικά θεωρώ ότι υπάρχει πέναλτι πάνω στον Γκαρσία από τον αμυντικό που δεν παίζει μπάλα στο μαρκάρισμα του και γκρεμίζει τον αντίπαλο του. Για το χέρι του Τετέι δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, ενώ… θολές είναι και οι γραμμές στο γκολ οφσάιντ του Ελίασον. Με λίγα λόγια 3-4 αμφισβητούμενες φάσεις και ο διαιτητής και ο VAR «αποφάσισαν» Κηφισιά. Οπότε η κουβέντα τελειώνει εδώ. Και δεδομένα υπάρχει μέχρι και αλλοίωση αποτελέσματος με το πέναλτι στον Γκαρσία. Άλλη η κουβέντα για τα αγωνιστικά λάθη της ΑΕΚ, άλλη για τη διαιτησία.

ΥΓ1: Και για το τέλος αυτή η συζήτηση για παραρτήματα δεν έχει ουσία όπως αντιλαμβάνεστε. Στα ίσια έπαιξε η Κηφισιά και μαγκιά της (εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο και εξυπηρέτηση στα πάντα από την ΠΑΕ), στα ίσια και ο Πανσερραϊκός, όπως παίζει και η Λαμία πάντα κλπ. Αλλού να κοιτάξετε για αυτή την συζήτηση και να κάνετε συγκρίσεις με το παρελθόν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X