Ο Μέσι πήρε 65 ψήφους πρώτης θέσης στην ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας

Ο Μέσι πήρε 65 ψήφους πρώτης θέσης στην ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την όγδοη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του, διαλύοντας έτσι κάθε ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε πριν μερικές ημέρες την Χρυσή Μπάλα νούμερο 8 της καριέρας του και έχει θέσει τον πήχη υπερβολικά ψηλά για όποιον θελήσει να πλησιάσει το ρεκόρ του.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε την συγκεκριμένη ψηφοφορία. Η διαδικασία έχει ως εξής: Οι 92 έχοντες δικαίωμα ψήφου απ’ όλην την υφήλιο, επιλέγουν πέντε παίκτες, δίνοντας 6, 4, 3, 2 και 1 βαθμούς στους «εκλεκτούς» τους.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι το γεγονός πως οι 87 από τους 92, επέλεξαν τον Αργεντίνο σε κάποια θέση, ενώ οι 65 τον τοποθέτησαν πρώτο στην σχετική λίστα, συγκεντρώνοντας 462 βαθμούς, ενώ ο 2ος Χάλαντ έμεινε στους 357, αφήνοντας στην 3η θέση τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ στον χαμένο τελικό του Μουντιάλ, βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο άτυπο βάθρο της «Χρυσής Μπάλας», συγκεντρώνοντας 270 βαθμούς

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X