Αντίπαλοι ΑΕΚ: Γκέλα για την Μαρσέιγ πριν τη Νέα Φιλαδέλφεια, 0-0 με την Λιλ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Γκέλα για την Μαρσέιγ πριν τη Νέα Φιλαδέλφεια, 0-0 με την Λιλ
Photo Credits: INTIME

Νέα γκέλα πριν την ΑΕΚ για τη Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βυθίζεται στη βαθμολογία και την… εσωστρέφεια πριν τη Νέα Φιλαδέλφεια η Μαρσέιγ!

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει τη νίκη και μετά το 0-0 με τη Λιλ στο «Βελοντρόμ» έχασε έδαφος στη βαθμολογία και ετοιμάζεται για το ματς με την ΑΕΚ, υπό ασφυκτική πίεση.

Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση των Μαρσεγέζων με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Europa League (9/11, 22:00) οι Μασσαλοί έμειναν εντός έδρας στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τους Λιλουά. Στην 8η θέση οι γηπεδούχοι με 13 βαθμούς, στην 4η θέση οι φιλοξενούμενοι με 19 πόντους.

Στο 15′ ο Γιαζιτσί είδε τον Λόπεθ εκτός εστίας, δοκίμασε το πόδι του από το ύψος του κέντρου και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 45′ ο Κλος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αρίτ έχασε το… άχαστο εξ επαφής. Οι Μασσαλοί είχαν τον έλεγχο του ματς, αλλά δυσκολεύτηκαν στη δημιουργία φάσεων και η Λιλ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό.

Αγωνιστικός «πονοκέφαλος» προέκυψε για τον Τζενάρο Γκατούζο, καθώς στο 67′ ο Ζιγκό έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων.

Από εκεί και πέρα και στο έτερο ματς της 11ης αγωνιστικής της Ligue 1 η Λοριάν και η Λανς έμειναν στην ισοπαλία δίχως σκορ.

Μαρσέιγ: Λόπεθ, Εμπεμπά, Λόντι, Κλος, Ζιγκό (67’ Μεϊτέ), Βερετού (62’ Εντιαγέ), Κοντογκμπιά, Ρονζιέ, Σαρ (77’ Βιτίνια), Αρίτ, Ομπαμεγιάνγκ (76’ Κορέα)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X