Αναγνωστόπουλος: «Ευχαριστώ τον Αλμέιδα για το σχόλιο, θέλει και τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα»

Αναγνωστόπουλος: «Ευχαριστώ τον Αλμέιδα για το σχόλιο, θέλει και τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ματίας Αλμέιδα ευχαρίστησε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος για τα σχόλια που έκανε για αυτόν ο τεχνικός της ΑΕΚ, με τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς να αναφέρεται παράλληλα και στην τύχη που είχε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος:

Για το σχόλιο του Αλμέιδα που τον αποθέωσε;

«Τον ευχαριστώ πολύ. Είναι τιμητικό να το ακούς από έναν προπονητή όπως ο Αλμέιδα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με πλάνο και δυναμική. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πήραμε πάρα πολύ δύσκολα ένα μεγάλο βαθμό. Θέλει και τύχη. Η ΑΕΚ έχει κάνει 15 ευκαιρίες, τις ακυρώθηκαν τρία γκολ ως οφσαιντ, δίκαια. Αλλά εμείς χρειαστήκαμε περισσότερο την τύχη. Συγχαρητήρια στον προπονητή, τον πρόεδρό μας, μέχρι τους φροντιστές».

Για τη φάση με τον Γαλανόπουλο που έβγαλε στο σουτ;

«Δεν είχα καλή οπτική. Σούταρε κεντρικά, ενστικτωδώς έβγαλα. Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η φάση. Ζορίστηκα».

Αν ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι στην καριέρα του;

«Ηταν μία γεμάτη παρουσία σήμερα. Ειχα κι άλλα δύσκολα παιχνίδια. Θα το βάλω στα πέντε δύσκολα παιχνίδια που πρέπει να είμαι σε συναγερμό για 100 λεπτά και δέχθηκα τόση πίεση».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X