ΑΕΚ: Αυτό είναι τo πλάνο του Αλμέιδα για την επιστροφή Γκαρσία – Αραούχο

ΑΕΚ: Αυτό είναι τo πλάνο του Αλμέιδα για την επιστροφή Γκαρσία – Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Οι δύο σημαντικές επιστροφές για την επίθεση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σήμερα επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Κηφισιά στις 20:00 στο γήπεδο της Καισαριανής.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει ξανά στη διάθεση του μετά από αρκετό καιρό τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο θα παραμείνει εκτός και σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Αργεντίνος προπονητής έχει σκοπό για το σημερινό παιχνίδι να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Λιβάι Γκαρσία, στο β’ ημίχρονο. Δηλαδή, να του προσφέρει ένα γεμάτο 30λεπτο-20λεπτο για να αρχίσει να ενεργοποιείται και σε επίπεδο αγώνων μετά την μεγάλη αποχή του. Έτσι απέναντι στην Μαρσέιγ θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν αποκλείεται την προσεχή Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο «Λέβι» να είναι βασικός στην κορυφή της επίθεσης σε έναν αγώνα-φωτιά για την Ένωση. Να θυμίσουμε ότι ο Γκαρσία φέτος έχει μόλις 5 συμμετοχές, με δύο τραυματισμούς και μηδέν γκολ, ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο στις 25 Σεπτεμβρίου για 75 λεπτά.

Αντίστοιχα, για τον Σέρχιο Αραούχο, πρόθεση είναι να είναι στην αποστολή του αγώνα με την Μαρσέιγ και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εξέλιξη του αγώνα με τους Μασσαλούς, για περίπου μισή ώρα μάξιμουμ και αυτός. O Αραούχο φέτος έχει 14 παιχνίδια, με 2 γκολ, και τελευταία φορά έπαιξε για ένα ημίχρονο στην Τρίπολη στο 0-3 πριν δύο εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αλμέιδα έχει δύο βασικά επιθετικά όπλα ξανά σιγά-σιγά ενεργά και για το ματς με την Μαρσέιγ θα μπορεί να τους έχει διαθέσιμους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X