«Διπλό» στο Καματερό για την ΑΕΚ Κ19 - Νίκησε με 1-3 την Κηφισιά (ΦΩΤΟ)

«Διπλό» στο Καματερό για την ΑΕΚ Κ19 - Νίκησε με 1-3 την Κηφισιά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-3 την Κηφισιά σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League στο γήπεδο του Καματερού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Κηφισιά σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Καματερού.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Αντώνη Φλώκου στο 23′, όμως το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ΑΕΚ που αρχικά ισοφάρισε με τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο. Στο 52′ ο Κρουσελνίτσκι εκτέλεσε κόρνερ με πάσα στον Κολιμάτση και αυτός έκανε τη σέντρα στον Αντωνόπουλο που με κεφαλιά σκόραρε.

Από εκεί και μετά η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ της ΑΕΚ. Στο 69′, και πάλι μετά από κόρνερ με πάσα, από τον Βασίλα στον Γιαννούλη, ο τελευταίος έκανε σέντρα και ο Κρουσελνίτσκι σούταρε για να κοντράρει η μπάλα σε αντίπαλο. Στην επαναφορά ο Σβίγκος σούταρε και έκανε το 1-2.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Παλαιολόγου έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Αντωνόπουλος με κοντινό πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ του και τρίτο στους δύο τελευταίους αγώνες. Στο 90′ ο Μαρίνης έκανε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Ζωνιού και το 1-3 δεν άλλαξε.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγκος, Χριστακόπουλος, Αντωνόπουλος, Χατζηνικολάου (59′ Βασίλας) Κρουσελνίτσκι (88′ Γεωργάτος) Κολιμάτσης, Μούτσα (74′ Παλαιολόγου), Γεωργέας (74′ Ελέζι) Γιαννούλης, Δημητριάδης (46′ Διαμαντόπουλος).

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X