Αποκλειστικό enwsi.gr: Ανατροπή δεδομένων, η ΑΕΚ σε συζητήσεις για να μην γίνουν τα ματς της Χάποελ Χολόν στα Λιόσια!

Αποκλειστικό enwsi.gr: Ανατροπή δεδομένων, η ΑΕΚ σε συζητήσεις για να μην γίνουν τα ματς της Χάποελ Χολόν στα Λιόσια!
Photo Credits: INTIME

Αλλαγή δεδομένων με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε συζητήσεις με το BCL για να μην διεξαχθούν τα ματς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Ανατροπή και αλλαγή δεδομένων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με το Basketball Champions League για να μην διεξαχθούν τελικά τα ματς της Χάποελ Χολόν στο κλειστό της στα Λιόσια!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της φιλοξενίας της ισραηλινής Χάποελ Χολόν στα Λιόσια. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του enwsi.gr, υπάρχει ανατροπή δεδομένων, όπερ σημαίνει ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην φιλοξενηθεί η Χάποελ Χολόν στο «παλάτι» της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ Betsson ζύγισε τα δεδομένα μετά τις αντιδράσεις του κόσμου για το θέμα της Χάποελ Χολόν και προκειμένου να μην υπάρξει διχασμός. Η Ένωση, λοιπόν βρίσκεται σε συζητήσεις με το BCL προκειμένου να ματαιωθούν, να μη διεξαχθούν δηλαδή, οι αγώνες της στα Άνω Λιόσια!

Να θυμίσουμε, ταυτόχρονα, πως στο τελευταίο ματς της ΑΕΚ, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δηλαδή αλλά ως είθισται όπως συμβαίνει και στα περισσότερα παιχνίδια, οι φίλοι της Ένωσης σήκωσαν σημαίες Παλαιστίνης εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους. Μία κίνηση που δείχνει πολλά και σίγουρα είναι σε άμεση συνάρτηση με τα όσα πράττει ως φαίνεται και η επίσημη πλευρά της ΚΑΕ ΑΕΚ που δεν θέλει, όπως προαναφέραμε, σε καμία περίπτωση να υπάρχει ρήξη και διχασμός στον κόσμο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X