Ολυμπιακός: Εκτίει με Παναιτωλικό και ΑΕΚ εφόσον παραμείνει η ποινή των δύο αγωνιστικών

Ολυμπιακός: Εκτίει με Παναιτωλικό και ΑΕΚ εφόσον παραμείνει η ποινή των δύο αγωνιστικών
Photo Credits: INTIME

Ποια είναι τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που θα εκτίσει εφόσον παραμείνει η ποινή των δύο αγωνιστικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, θα παίξει κανονικά με γεμάτες εξέδρες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 5/11 και περιμένει από Δευτέρα την απόφαση της Εφέσεων για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εφόσον λοιπόν, παραμείνει η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που θα είναι και τελεσίδικη, θα τις εκτίσει στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα:

– Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι στις 25/11 για τη 12η αγωνιστική με τον Παναιτωλικό αφού μεσολαβεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

– Το μέθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διήμερο 3-4/1 (η ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμη) καθώς μέχρι τότε και μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ακολουθούν τέσσερα σερί εντός έδρας παιχνίδια με Βόλο, Πανσερραϊκό, Ατρόμητο και Λαμία.

Να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, στις 10/1 υπάρχει ο αγώνας ρεβανς του Κυπέλλου Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X