Η Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε: Με κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Η Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε: Με κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε ότι απαιτείται τελεσίδικη ποινή κι έτσι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα γίνει οριστικά με κόσμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο δεδικασμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, αποφάσισε ότι απαιτείται τελεσίδικη ποινή κι έτσι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα γίνει οριστικά με κόσμο!

Το αίτημα του ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ δημιουργεί νέα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων συνεδρίασε το πρωί του Σαββάτου και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, αποφάσισε ότι ο κανονισμός μέχρι τώρα… ερμηνευόταν λάθος!

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι απαιτείται τελεσίδικη απόφαση (από την Επιτροπή Εφέσεων δηλαδή) και έτσι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 5/11 για το πρωτάθλημα θα γίνει κανονικά παρουσία θεατών.

Με την απόφαση αυτή δημιουργούνται νέα δεδομένα ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μία ομάδα τιμωρήθηκε σε α’ βαθμό και εξέτισε ποινή εν αναμονή είτε της εκδίκασης της έφεσης είτε της απόφασης.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα πάλι ο Ολυμπιακός που στο περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και εξέτισε την πρώτη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 8/5 για τα play off ενώ η έφεση είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί δύο ημέρες αργότερα! Οι “ερυθρόλευκοι” τότε με το ίδιο νομικό επιτελείο, για τους δικούς τους λόγους, είχαν ερμηνεύσει διαφορετικά τον κανονισμό και δεν είχαν εκδώσει εισιτήρια για τον αγώνα με τους “πράσινους”, κάτι που αντίθετα έκαναν τώρα.

Στις αρχές της σεζόν 2021-22, στις 24/10/2021 είχε διεξαχθεί το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών. Τότε δεν είχαν περάσει 5 μέρες από την τελεσιδικία της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων και ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ, ενώ θα έπρεπε να παίξει χωρίς κόσμο στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στις 7/11, που ήταν το επόμενο εντός έδρας.

Και πιο πρόσφατα μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο Πανθρακικός αγωνίστηκε χωρίς κόσμο στον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής εν αναμονή της απόφασης της Εφέσεων που βγήκε μία μέρα μετά τον αγώνα.

Με απλά λόγια, από τον Σεπτέμβριο του 2020 που έγινε η αλλαγή στον πειθαρχικό κώδικα και προστέθηκε το… “εκτός των περιπτώσεων που οι αποφάσεις ορίζουν τη διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές” δίπλα στο… “οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων που δικάζουν τις παραβάσεις του παρόντα κώδικα (πειθαρχικές Επιτροπές και Επιτροπή Εφέσεων) είναι άμεσα εκτελεστές”, ο κανονισμός ερμηνεύονταν και εφαρμόζονταν λάθος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X