Αλλαγές για ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Αλλαγές για ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη - Οι σκέψεις του Λουτσέσκου
Photo Credits: INTIME

Τα σχέδια του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Κυριακάτικο ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ετοιμάζει πλάνα και καταστρώνει σχέδια ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (5/11, 19:30).

Τίποτα δεν είναι σίγουρο στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά τον κακό ενάντια στην ΑΕΚ τη Δευτέρα. Υπάρχουν κάποιοι σίγουροι αλλά και πολλά ερωτηματικά με τον Ρουμάνο τεχνικό να ετοιμάζει εκπλήξεις.

Ο Κοτάρσκι ασφαλώς θα είναι στο τέρμα. Φαβορί για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Σάστρε, με τον Βιεϊρίνια να μην υπολογίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Μπάμπα στην άλλη πλευρά. Στα στόπερ όλα μοιάζουν ανοιχτά. Απέναντι στην ΑΕΚ προτιμήθηκαν Εκόνγκ και Νάσμπερκ, με τον Κουλιεράκη να μένει στον πάγκο, αλλά η εικόνα του πρώτου, τον οποίο έχει στηρίξει ο Ρουμάνος τεχνικός, προκάλεσε προβληματισμό και ίσως επιστρέψει ο Κουλιεράκης.

Ο Μεϊτέ είναι σίγουρος για τα χαφ, ίσως δεν ξεκινήσει ο Οζντόεφ, ενώ υπάρχει η σκέψη να ξεκινήσει ο Μουργκ αντί του Κωνσταντέλια σε ρόλο δεκαριού. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο ένα άκρο της επίθεσης, με τους Τάισον και Ντεσπόντοφ να διεκδικούν μία θέση στο άλλο. Ούτε για την κορυφή της επίθεσης έχει «κλειδώσει» ποιος εκ των Τόμας και Σαμάτα θα ξεκινήσει.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X