Παρασύρει και την Κηφισιά και πληρώνει η ΑΕΚ!

Παρασύρει και την Κηφισιά και πληρώνει η ΑΕΚ!

Με φόρα μετά την άνετη νίκη της επί του ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (20:00).

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος ΠΑΟΚ; Η ΑΕΚ διατήρησε στο ακέραιο την πελατειακή της σχέση με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και κέρδισε σε ακόμα ένα ντέρμπι, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (2-0). Τα δύο υπέροχα τέρματα των Ορμπελίν Πινέδα και Νίκλας Ελίασον διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια και διατήρησαν το φετινό αήττητο της «Ένωσης» σε αντίστοιχα ματς, αφού νωρίτερα προηγήθηκε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (1-1) και η νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (2-1).

Η ομαδάρα του Ματίας Αλμέιδα ανεβάζει στροφές και το ματς με την Κηφισιά (20:00) εντάσσεται σε αυτά που πρέπει να κερδίσει χωρίς καν να ιδρώσει. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαώδης και η ΑΕΚ μπορεί να «καθαρίσει» την αναμέτρηση από νωρίς. Η αμυντική λειτουργία της Κηφισιάς δεν μπορεί να… κρατήσει την εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή της «Ένωσης» και το ενδεχόμενο για διπλό από το πρώτο ημίχρονο μέχρι το 90ο λεπτό συνοδεύεται με απόδοση 1.62.

Δεν μπορεί να γίνει ανάλυση για το τεράστιο κενό ανάμεσα στις δύο ομάδες: Η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει χωρίς να πατήσει γκάζι και το «φρεσκάρισμα» του Αλμέιδα, ειδικά στην μεσοεπιθετική γραμμή, θα δώσει έξτρα κίνητρο για ένα άνετο σκορ και μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τη μεριά των περσινών νταμπλούχων Ελλάδας. Το «πακέτο» για ακριβές σκορ 0-4, 0-5, 0-6 βρίσκεται σε απόδοση 5.20.

Βέβαια, για να φτάσει μέχρι εκεί το σκορ, η ΑΕΚ θα χρειαστεί τον παλιό, καλό και ανανεωμένο Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ, που έλειψε πολύ από την «Ένωση», επιστρέφει σε δράση μετά τον τραυματισμό του και θέλει να κάνει «κρότο», δείχνοντας πως είναι απόλυτα έτοιμος και για τα δύσκολα ματς που έρχονται. Στο 1.83 η απόδοση για ένα γκολ από τον 25χρονο επιθετικό.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρασύρει και την Κηφισιά και πληρώνει η ΑΕΚ!

 

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X