Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με κόσμο το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με κόσμο το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης»
Photo Credits: INTIME

Γεμάτο αναμένεται το γήπεδο του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού η απόφαση για την έφεση θα βγεί τη Δευτέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή με τις δύο ομάδες να έχουν το δικαίωμα για υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα (06/11) ενώ η απόφαση θα βγεί απο την επόμενη βοδμάδα.

Σύμφωνα με αυτά που ανέφερε ο πρόεδρος του Εφετείου «δεν υπάρχει κεκλεισμένων, έχει αλλάξει ο κανονισμός», ο Ολυμπιακός θα έχει κανονικά τους φιλάθλους του στο πλευρό του στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Υπενθυμίζεται πως βάσει της πρωτόδικης απόφασης από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, το ντέρμπι των αιωνίων είχε κατακυρωθεί στον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0, στον Ολυμπιακό είχε επιβληθεί μείον ένα ενώ επιπλέον οι ερυθρόλευκοι αναγκάζονταν να παίξουν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό δίχως κόσμο.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εκδώσει εισιτήρια για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά από την περασμένη Τετάρτη εν αναμονή της έφεσης που θα ασκούσαν, με τον κόσμο των Πειραιωτών να δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό και να δημιουργεί ουρές στα εκδοτήρια την Πέμπτη, έξω από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X