Στα όρια της τρέλας η υπεράσπιση του Ολυμπιακού: «Τι εμπόδιζε τον Χουάνκαρ να αγωνιστεί αν δεν άκουγε από το ένα αυτί;»

Στα όρια της τρέλας η υπεράσπιση του Ολυμπιακού: «Τι εμπόδιζε τον Χουάνκαρ να αγωνιστεί αν δεν άκουγε από το ένα αυτί;»
Photo Credits: INTIME

Απόλυτη παράνοια από τον δικηγόρο που υπερασπίζεται τον Ολυμπιακό στην έφεση που κατέθεσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια τελείως ακατανόητη δήλωση προχώρησε η υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού κατά την εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα ο νομικός του εκπρόσωπος Βασίλης Δημακόπουλος, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας αναρωτήθηκε φωναχτά ενώπιων των Δικαστών: «Αν η κροτίδα αφομοιώνει την ακοή από το ένα αυτί, τι τον εμποδίζει να παίξει μπάλα;»

Με άλλα λόγια, η υπερασπιστική γραμμή άγγιξε τα όρια της τρέλας, αφού εκτιμά ότι η απώλεια της ακοής από το ένα αυτί δεν συνιστά λόγο για να μην μπορεί να αγωνιστεί κάποιος κανονικά και να παίξει ποδόσφαιρο και μάλιστα στο πιο υψηλό επίπεδο!

Λίγο αργότερα μάλιστα, ο ίδιος νομικός εκπρόσωπος επέμεινε στον ίδιο ισχυρισμό, προσθέτοντας: «Ακούμε ότι δεν άκουγε καλά από το ένα αυτί, αυτό δεν σε εμποδίζει να παίξεις ποδόσφαιρο. Είναι αυτό αγωνιστικό έλλειμμα;».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X