Τσάβι: «Δεν υπάρχει διαμάχη με τον Γκουντογκάν, η κουλτούρα του είναι διαφορετική»

Τσάβι: «Δεν υπάρχει διαμάχη με τον Γκουντογκάν, η κουλτούρα του είναι διαφορετική»
Photo Credits: INTIME

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν να υπάρχουν τριγμοί στη σχέση της Μπαρτσελόνα με τον Ιλκάι Γκουντογκάν έβαλε ο προπονητής των Μπλαουγκράνα, Τσάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύννεφα είχαν δημιουργηθεί πάνω από τη σχέση της Μπαρτσελόνα με τον Ιλκάι Γκουντογκάν, μετά την αντίδραση του Τούρκου στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την κίνησή του να αποχωρήσει από την ομαδική φωτογραφία των Μπλαουγκράνα στο γκαλά της Χρυσής Μπάλας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι είχε επικρίνει τους συμπαίκτες του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την ήττα με 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι στα αποδυτήρια είναι απογοητευμένοι, αλλά ειδικά μετά από τόσο μεγάλο παιχνίδι θέλω να δω περισσότερη απογοήτευση και θυμό. Και αυτό είναι το πρόβλημα. Πρέπει να αντιδράσεις, να θυμώσεις».

Οι εσωτερικοί τριγμοί φαίνεται πως αποτελούν τέλος για τον οργανισμό, με τον αθλητικό διευθυντή, Ντέκο, να δηλώνει ότι η υπόθεση του Ιλκάι Γκουντογκάν μετά από συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν εντός των αποδυτηρίων θεωρείται λήξαν, ενώ στο ίδιο μήκος κλίματος ήταν και η αναφορά του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, στο θέμα.

«Δεν υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα με τα λόγια του Γκουντογκάν. Ήθελε απλώς να διευκρινίσει ότι με την ομάδα είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Είναι νοοτροπία νίκης», είπε συγκριμένα, πριν προσθέσει ότι οι αντιδράσεις του οφείλονται στη διαφορετική κουλτούρα του Τούρκου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X