Παναθηναϊκός: Δεκτή η παρέμβασή των «πρασίνων», θα συμμετάσχει κανονικά στη έφεση του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Δεκτή η παρέμβασή των «πρασίνων», θα συμμετάσχει κανονικά στη έφεση του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποδέχθηκε την παρέμβαση του τριφυλλιού, απορρίπτωντας στη πορεία το αίτημα της ομάδας του Πειραιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠαναθηναΪκός θα συμμετάσχει κανονικά στην έφεση που άσκησε ο Ολυμπιακός για την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου, αφού τελίκα το αίτημα του για παρέμβαση έγινε δεκτό απο την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται οτι ο Παναθηναϊκός δεν είχε πάρει πρόσκλση από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League. Παρόλο που η Πράσινη ΠΑΕ ήταν παρών στην διαδικασία, δεν είχε γίνει αποδεχτή η παρέμβαση της.

Αρχικά ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος ανέφερε ότι:

«Δεν εννοώ πως μπορεί να παρεμβαίνει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με κύρια παρέμβαση. Το αίτημα μου είναι να μην επιτρέψετε καν την παράσταση του Παναθηναϊκού όχι να την επιτρέψετε και να αποφασίσετε με την απόφαση».

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο δικηγόρος Δημήτρης Βαγιάκος επισήμανε:

«Εδω δεν εξετάζεται το πειθαρχικό κομμάτι, εδώ εξετάζεται το κύρος του αγώνα, θα έπρεπε να είμαστε διάδικοι σε αυτή τη δίκη και θα πρέπει να γίνει δεκτή η κύρια παρέμβαση μας και αυτό είναι το παράπονο μας προς την πρωτοβάθμια απόφαση. Και για αυτό ασκήσαμε έφεση. Ο μόνος τρόπος να πάρουμε μέρος σε αυτή τη δίκη στο κύρος του αγώνα είναι η κύρια παρέμβαση».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X