Σάκκαρη: «H πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου»

Σάκκαρη: «H πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου»

Ως την πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας της χαρακτήρισε τη φετινή η Μαρία Σάκκαρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρούμενη που κατάφερε να τερματίσει τη φετινή σεζόν στο Top-10 δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα από την Τζέσικα Πεγκούλα που σήμανε και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του WTA Finals.

Μάλιστα η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν ως τη δυσκολότερη στην καριέρα της, ενώ υπογράμμισε ότι θα προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει της νέα σεζόν, προκειμένου να κάνει το βήμα παραπάνω και να φανεί ανταγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Πραγματικά πιστεύω πως αυτή ήταν η δυσκολότερη σεζόν της καριέρας μου. Δεν θέλω να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τερματίσω στο Top 10 για τρίτη διαδοχική σεζόν. Αλήθεια δεν ξέρω πώς το κατάφερα. Μετά το US Open ήμουν κάπου στην 20ή θέση του Race. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να καταφέρω πράγματα», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τώρα χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα, αλλά χρειάζομαι επίσης και μια καλή προετοιμασία, γιατί υπάρχουν κάποιες παίκτριες που έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να κάνω το βήμα παραπάνω, αν θέλω να επιστρέψω στο Top 3. Το καλό είναι πως όλοι στην ομάδα μου είναι μαζί μου σε αυτό. Θα κάνουμε αλλαγές. Θα κάνουμε κάποια βήματα και θα προσπαθήσουμε. Δεν λέω πως θα τα καταφέρουμε απαραίτητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στο κορυφαίο επίπεδο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X