Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πήρε ανάσα ο Άγιαξ, νίκη μετά από δυο μήνες, 2-0 την Φόλενταμ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Πήρε ανάσα ο Άγιαξ, νίκη μετά από δυο μήνες, 2-0 την Φόλενταμ
Photo Credits: INTIME

Νίκη του Άγιαξ κόντρα στη Φόλενταμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο μήνες που είχε μόνο ήττες και ισοπαλίες, ο Άγιαξ επικράτησε της Φόλενταμ για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ντεμπούτο του Φαντ Σιπ.

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε τον αγώνα πολύ δυνατά με ενα καταιγιστικό ημίχρονο με πολλές φάσεις και κατοχή. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να βρεί δίχτυα και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό όταν ο Μπρόμπι έβγαλε κάθετη στο Μπερχβάιν και αυτός με μια βολίδα έκανε το ένα μηδέν.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σοβαρά παρα μόνο δυο φορές όπου ο Ραμάι κράτησε την εστία του ανέπαφη. Ο Τσούμπα Άκπομ πέρασε αλλαγή στο 79΄και σκόραρε 10 λεπτά αργότερα.

Με αυτή τη νίκη ο Άγιαξ έφτασε τους 8 πόντους στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε έστω και προσωρινά μια θέση πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η σύνθεση του Άγιαξ: Ραμάι, Γκααεΐ, Σούταλο, Χάτο, Μάρτα (65′ Σαλάχ Εντίν), Φαν ντεν Μπόμεν, Τέιλορ (79′ Φος), Μπέρχαουζ, Χλίνσον (85′ Χοντς), Μπέρχβαϊν, Μπρόμπεϊ (79′ Άκπομ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X