Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κινδυνεύει με απόλυση ο Τεν Χαγκ - Οι πιθανοί αντικαταστάτες του

Τεν Χάαγκ: «Το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας και θα έπρεπε να σκοράρουμε 3ο ή και 4ο γκολ»
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να διώξει τον Έρικ Τεν Χαγκ από τον πάγκο της ομάδας. Ζινεντίν Ζιντάν και Ρούμπεν Αμορίμ οι υποψήφιοι αντικαταστάτες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα βήμα από την απόλυση βρίσκεται ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, καθώς μετά τις απανωτές ήττες από την Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα με 3-0 αλλά και από την Νιουκάστλ με το ίδιο σκορ για το Αγγλικό κύπελλο μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», η καρέκλα του «τρίζει»

Σύμφωνα τουλάχιστον με τους Times, που μετέδωσαν πως η διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων ήδη εξετάζει τις εναλλακτικές της, αφού ο Τεν Χαγκ κινδυνεύει πολύ σοβαρά να δει την πόρτα της εξόδου του Κάρινγκτον.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, δύο ονόματα που έχουν συζητηθεί όσον αφορά τον πιθανό του αντικαταστάτη είναι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν που παραμένει ελεύθερος, και αυτό του Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ. Το θέμα του προπονητή ωστόσο, είναι πολύ περίπλοκο αυτή τη στιγμή, εξαιτίας της αβεβαιότητας που κυριαρχεί όσον αφορά την ιδιοκτησία της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει το χειρότερο ξεκίνημα της εδώ και 61 χρόνια, μιας και μετρά οκτώ ήττες στα 15 πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Οι πέντε εντός έδρας ήττες σε 10 παιχνίδια στο «Ολντ Τράφορντ» αποτελούν και το χειρότερο μπάσιμο στο «σπίτι» της εδώ και 93 χρόνια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X