Λουίς Ενρίκε: «Ο Εμπαπέ θα κερδίσει πολλές Χρυσές Μπάλες»

Λουίς Ενρίκε: «Ο Εμπαπέ θα κερδίσει πολλές Χρυσές Μπάλες»
Photo Credits: INTIME

Ο Ενρίκε είναι σίγουρος ότι ο Εμπαπέ θα κατακτήσει πολλές Χρυσές Μπάλες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέβαιος ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα κερδίσει «πολλές «Χρυσές Μπάλες» στο μέλλον, δήλωσε ο προπονητής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν τρίτος στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 2023, πίσω από τον Λιονέλ Μέσι και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα (30-10-23), με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, που ως το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν στους πρωταθλητές Γαλλίας, να παραλαμβάνει την όγδοη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του.

«Για να κερδίσεις τη Χρυσή Μπάλα, πέρα από όσα δίνει ένας παίκτης σε ατομικό επίπεδο πρέπει να έχεις τρόπαια με τον σύλλογο και με την εθνική. Εδώ  προσπαθούμε να κερδίσουμε το μάξιμουμ και για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Κιλιάν, είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσει πολλές Χρυσές Μπάλες» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε επίσης για το κατά πόσον θεωρεί ότι ο Ντιντιέ Ντεσάν θα πρέπει να καλέσει στην εθνική Γαλλίας τον 17χρονο Γουόρεν Ζαϊρ-Εμερί, που αποτελεί τον παίκτη-αποκάλυψη της Παρί τη φετινή σεζόν. «Αν ήμουν προπονητής της Ισπανίας, θα τον καλούσα κάθε φορά. Δεν είμαι όμως στη Γαλλία» ήταν η διπλωματική απάντηση του άλλοτε ομοσπονδιακού προπονητή της «ρόχα», ο οποίος δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στον προκάτοχο του στην Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ, που «ανακάλυψε» τον νεαρό μέσο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X