Μπέλιγχαμ: Ποιός παίκτης είναι το πρότυπο, του κορυφαίου νεαρού ποδοσφαιριστή της χρονιάς;

Μπέλιγχαμ: Ποιός παίκτης είναι το πρότυπο, του κορυφαίου νεαρού ποδοσφαιριστή της χρονιάς;
Photo Credits: INTIME

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι το ίνδαλμα του Μπέλιγχαμ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε μια απίθανη σεζόν με την φανέλα της Ντόρτμουντ αλλά και με αυτή την εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ του 2022 με τον νεαρό πλέον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει 13 γκολ σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη βασίλισσα.

Όλα αυτά δικαιολογούν και με το παραπάνω τον τίτλο που του δόθηκε από το «France Football», αυτόν του κορυφαίου νεαρού ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Ο Μπέλιγχαμ εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξη που έδωσε στην «Équipe», ποιος ποδοσφαιριστής είναι το ίνδαλμά του.

 «Θαύμαζα τους παίκτες της Μπέρμιγχαμ, την ομάδα που κέρδισε το Λιγκ Καπ στο Γουέμπλεϊ (2-1 εναντίον της Άρσεναλ το 2011). Αργότερα, τα πρώτα μου πρότυπα ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Στίβεν Τζέραρντ, απλά επειδή έπαιζαν στην Αγγλία.

Ο πατέρας μου είχε μια ψεύτικη φανέλα Ζιντάν που είχε αγοράσει στην παραλία, την έπαιρνε παντού. Μια μέρα τον ρώτησα: Με την ευκαιρία, ποιος είναι αυτός ο τύπος; Είπε ‘μπες στο YouTube και ψάξε το. Από τότε μάλλον δεν σταμάτησα.

Ο Ζιντάν ήταν ο παίκτης που ήθελα να γίνω. Είχα την τύχη να τον συναντήσω στον τελικό του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ (1-0, το 2022). Ήμουν σαν παιδί, με γουρλωμένα μάτια.

Είναι τόσο ταπεινός για κάποιον που έχει καταφέρει τόσα πολλά. Και, σύμφωνα με τα παιδιά που έπαιξαν μαζί του εδώ, ήταν μεγάλος προπονητής. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X