Πήρε το... μήνυμα ο Νταμπράουσκας: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Πήρε το... μήνυμα ο Νταμπράουσκας: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Το έμαθε το ποίημα και ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, πήρε το μήνυμα και «ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας πήρε… το μήνυμα και έκανε «καυτές» δηλώσεις ανακαλύπτοντας την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα που δεν είναι βέβαια η νταμπλούχος ΑΕΚ, αλλά φυσικά ο Ολυμπιακός.

Στην καθιερωμένη συνάντηση του με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, ο Βάλντας Νταμπράουσκας απάντησε για τα δύο τελευταία παιχνίδια και τι δεν πήγε καλά την Δευτέρα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για τον Νταμπράουσκας, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Νταμπράουσκας, λοιπόν, σε ερώτηξη που λένε και στα καφενεία, για το ποια είναι η εξήγησή του για την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Γιατί είναι ο Ολυμπιακός, αυτήν την στιγμή πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η δική σου εμφάνιση και εικόνα εξαρτάται από το πως παίζει ο αντίπαλος σου». 

Τα εξηγεί ωραία;

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X