Έβερτον: Χάος με τα ψηφιακά εισιτήρια, εγκλωβίστηκαν έξω από το γήπεδο οι οπαδοί (ΦΩΤΟ)

Έβερτον: Χάος με τα ψηφιακά εισιτήρια, εγκλωβίστηκαν έξω από το γήπεδο οι οπαδοί (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ζητούν εξηγήσεις οι οπαδοί τηε Έβερον για τα χθεσινά «χάλια» έξω απο το γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι και αν είχαν πληρώσει εισητήρια οι οπαδοί της Έβερτον, δεν τους βοήθησαν να μπούν στο γήπεδο. Το βράδυ της Τετάρτης η Έβερτον αναμετριόταν με την Μπέρνλι για το Λίγκ Καπ παρόλα αυτά οι οπαδοί των γηπεδούχων δυσκολεύτηκαν να μπουν στο «Γκούντισον Παρκ» αφού τα ψηφιακά εισιτήρια της ομάδας δεν σαρώνονταν.

Τεράστια πλήθη άρχισαν να σχηματίζονται κατά μήκος της Bullens Road, της Goodison Road και της Gwladys Street κατά την έναρξη του αγώνα, με πολλούς να χάνουν τη ντελικώς τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Οι οπαδοί ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να κινηθούν προς καμία κατεύθυνση λόγω του μεγάλου πλήθους, με το Φόρουμ Φιλάθλων της Έβερτον να αναζητά «επείγουσες απαντήσεις» από τον σύλλογο για το τι πήγε στραβά.

Ένας υποστηρικτής της ομάδας ο Μπράιαν, ο οποίος είχε μαζί του την 14χρονη κόρη του, δημοσίευσε: «Απολύτως φρικιαστικό σόου που χθες το βράδυ. Το Goodison Road έγινε ένα πολύ τρομακτικό μέρος και κανείς δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X