Λουίς Ντίας: Εφιάλτης δίχως τέλος, η αναζήτηση για τον πατέρα του συνεχίζεται

Λουίς Ντίας: Εφιάλτης δίχως τέλος, η αναζήτηση για τον πατέρα του συνεχίζεται
Photo Credits: INTIME

Δίχως αποτελέσματα συνεχίζουν οι έρευνες εύρεσης του πατέρα του Λουίς Ντίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο περνούν οι μέρες τοσο εντείνεται και η ανησυχία για τον πατέρα του Λουίς Ντίας. Παρά τα μεγάλα ποσά που έχουν δαπανηθεί στην έρευνα και τις προσπάθειες των 250 περίπου στρατιωτών και αστυνομικών που χτενίζουν την περιοχή γύρω απο τη La Guajira ο πατέρας του αστέρα της Λίβερπουλ δεν έχει βρεθεί.

Οι αρχές αρνούνται να δώσουν λεπτομέρειες για μια απαγωγή που αφήνει πολλά ερωτηματικά. Προς το παρόν, έχουν αρνηθεί ότι υπάρχουν στοιχεία ότι ο Λουίς Μανουέλ Ντίας έχει μεταφερθεί στη Βενεζουέλα, αν και αναζητείται σε περιοχές κοντά στα σύνορα!

«Τον πήραν με μοτοσικλέτα, τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο και μπήκαν μέσα από δασώδη εδάφη. Είναι μια άγρια, δύσκολη περιοχή και απαιτεί την παρουσία στρατευμάτων του στρατού και της Εθνικής Αστυνομίας. Γίνεται έρευνα από σπίτι σε σπίτ», είπε ο επικεφαλής της έρευνας, σε δηλώσεις του στη Semana.

Ο ξάδερφος του πατέρα του Λουίς Ντίας είπε στο «La W Radio» μερικές λεπτομέρειες για το τι συνέβη την ημέρα της απαγωγής:

«Βγήκε να πάρει βενζίνη και τον άρπαξαν. Φαντάζομαι ότι είναι από εδώ, και αν δεν είναι, πρέπει να υπάρχει ένας από αυτούς εδώ ακόμα. Επιπλέον, εμφανίστηκαν αμέσως ηχογραφήσεις που έλεγαν ότι τον είχαν ήδη απελευθερώσει με σκοπό να παραπλανήσουν την επιχείρηση».

Ο Λουίς Ντίας βρίσκεται ακόμα στο Λίβερπουλ

Ο συγγενής της οικογένειας έδωσε επίσης λεπτομέρειες από προηγούμενες ομολογίες που ήδη υποδήλωναν ότι η ασφάλεια της οικογένειας του Κολομβιανού επιθετικού ήταν σε κίνδυνο: «Είχε ήδη δεχτεί απειλές, μου είπε. Είναι ένας ταπεινός τύπος από την πόλη που δεν έχει βλάψει κανέναν».

Εν τω μεταξύ, ο Λουίς παραμένει στο Λίβερπουλ περιμένοντας. Δεν έχει ταξιδέψει στην Κολομβία μετά από σύσταση των αρχών, οι οποίες κατανοούν ότι η παρουσία του θα μπορούσε να είναι αντιπαραγωγική σε μια έρευνα για την οποία έχουν προσφέρει αμοιβή 200 εκατομμυρίων κολομβιανών πέσος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X