Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Κοντογκμπιά αποθεώνει την ατμόσφαιρα των οπαδών στο Μαρσέιγ - ΑΕΚ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Κοντογκμπιά αποθεώνει την ατμόσφαιρα των οπαδών στο Μαρσέιγ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Αποθεωτικά σχόλια από τον άσο της Μαρσέιγ, Ζοφρί Κοντογκμπιά για την ατμόσφαιρα στο ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή πριν από το ντέρμπι με τη Λυών αναφέρθηκε ο άσος της Μαρσέιγ, Ζοφρί Κοντογκμπιά στη συνέντευξη Τύπου της Μαρσέιγ ενόψει του ματς με τη Λιλ κάνοντας αποθεωτικά σχόλια για την ατμόσφαιρα στο ματς με την ΑΕΚ.

Όταν, λοιπόν, ο άσος των Μασσαλών κλήθηκε να μιλήσει για όσα συνέβησαν, έσπευσε να επισημάνει την υπέροχη ατμόσφαιρα που υπήρχε δύο 24ώρα νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο, στο «Βελοντρόμ» στο ματς με την ΑΕΚ.

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Κοντογκμπιά αποθεώνει την ατμόσφαιρα των οπαδών στο Μαρσέιγ - ΑΕΚ

«Νιώθω απογοήτευση ακόμη και αηδία για όσα έγιναν», είπε ο άσος της Μαρσέιγ. «Περιμέναμε πως και πως αυτό το ματς μετά τη νίκη μας επί της ΑΕΚ, θέλαμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι. Ζήσαμε όλοι σε ανθρώπινο επίπεδο όσα άσχημα έγιναν», προσέθεσε και επισήμανε: «Είδαμε μία υπέροχη εικόνα την Πέμπτη με την ΑΕΚ με το γήπεδο να είναι sold out και την Κυριακή έγιναν όσα έγιναν. Ναι μεν τα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο, αλλά είναι απαράδεκτο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X