Ντέμης: Αυτό είναι το αγαπημένο του σύνθημα - «Θα πάρετε τον Νικολαΐδη, τον Σαβέφσκι και τον Μανωλά...» (VIDEO)

Τελικά, είναι διαφορετικό να είσαι Ντέμης…
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την αγαπημένη του φανέλα και τα συνθήματα που θυμάται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συνεχίζει τη σειρά των βίντεο που κάνει στο Instagram του και αυτή τη φορά ήταν η ώρα να αποκαλύψει ποια ήταν η αγαπημένη του φανέλα στην ΑΕΚ, αλλά και τα συνθήματα που του άρεσαν περισσότερο.

Όπως λέει δεν του άρεσαν τα συνθήματα που έβριζαν όμως του έχει μείνει αρχικά εκείνο που έλεγε «ΑΕΚ θυμήσου ήρθε η Original και είναι εδώ μαζί», κυρίως γιατί ακουγόταν εκτός έδρας και έδινε το μήνυμα στους παίκτες πως οι οπαδοί τους είναι παντού μαζί τους.

Ενώ συνέχιζε λέγοντας πως του αρέσει και το σύνθημα που καθιερώθηκε όταν έφυγε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον Ολυμπιακό και έλεγε «Να πάρετε του χρόνου τον Ραβούση, τον Βαμβακά καινούριο γυμναστή, να πάρετε και κίτρινες φανέλες μήπως και δείτε προκοπή. Να πάρετε και τον Νικολαΐδη και τον Σαβέφσκι και τον Μανωλά και ύστερά ονομαστείτε ΑΕΚ και φύγετε απ’ τον Πειριαά. Να έρθετέ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αποκτήσετε και εσείς λαό».

Δείτε όσα λέει ο Ντέμης Νικολαΐδης:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X