ΑΕΚ Betsson: Σε καλό δρόμο ο Κουζμίνσκας, δύσκολα ο Καμπενγκέλε

ΑΕΚ Betsson: Σε καλό δρόμο ο Κουζμίνσκας, δύσκολα ο Καμπενγκέλε
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών

Η ΑΕΚ Betsson επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις και υποδέχεται την Καρδίτσα το Σάββατο, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην ίσως πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ζοάν Πλάθα, έχει γεμάτο ιατρικό δελτίο, αφού οι Κουζμίνσκας και Καμπενγκέλε συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Φλιώνης είχε κάποια θέματα με την μέση του. Η εκτίμηση για την κατάσταση τους θα γίνεται μέρα με την μέρα, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής.

Ο Λιθουανός είναι καλύτερα και ίσως θα μπορούσε να παίξει το Σάββατο, όμως δεν χρειάζεται να πιεστεί. Ο σκοπός των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να τον έχουν έτοιμο για τον δύσκολο αγώνα στην Πολωνία, που θα χρειαστεί η εμπειρία του.

Ο Δημήτρης Φλιώνης, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, αφού δεν ήταν σοβαρό το πρόβλημα του, ενώ και ο ίδιος έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια και πάντα θέλει να είναι διαθέσιμος.

Από την άλλη ο Καμπενγκέλε, έχει χρόνο ακόμα για να επιστρέψει στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Καναδός σέντερ που είχε υποστεί θλάση, συνεχίζει να προπονείται ατομικά και υπό τις οδηγίες των γιατρών της ομάδας, καθώς ο τραυματισμός του είναι σε δύσκολο σημείο και χρειάζεται πολύ προσοχή. Θα επανεκτιμάται η κατάσταση του, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι να είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X