Τεν Χάαγκ: «Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά είμαι μαχητής»

Τεν Χάαγκ: «Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά είμαι μαχητής»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να αλλάξει την δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται οι «Κόκκινοι Διάβολοι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουνάιτεντ μετά την τριάρα από την Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε και από τη Νιούκαστλ με 0-3 στο Old Trafford αποχαιρετώντας πρόωρα το Carabao Cup.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «Κόκκινων Διάβολων», Έρικ Τεν Χάαγκ, μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας ότι είναι μαχητής και θα παλέψει για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

«Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, λυπάμαι για τους οπαδούς μας. Οι παίκτες μας θα σταθούν στο ύψος τους. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, αυτός είναι ο μόνος τρόπος.

Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συνεργαστούμε, αυτό είναι το κλειδί. Είμαι μαχητής, είμαι αισιόδοξος ότι θα αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε δύσκολη θέση.

Αναλαμβάνω την ευθύνη μου, αλλά το βλέπω ως μια πρόκληση. Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να παλέψουμε όλοι μαζί», ανέφερε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X