Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Θριαμβευτική πρόκριση για τη Γουέστ Χαμ του Μαυροπάνου, 3-1 την Άρσεναλ

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Θριαμβευτική πρόκριση για τη Γουέστ Χαμ του Μαυροπάνου, 3-1 την Άρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Η Γουέστ Χαμ πήρε μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με σκορ 3-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα και πλέον μήνα και συγκεκριμένα από τις 30/09 και το 2-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League, η Γουέστ Χαμ επέστρεψε σήμερα στις νίκες.

Οκτώ ημέρες πριν φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική του Europa League, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες, με βασικό τον Ντίνο Μαυροπάνο, πέτυχε πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Άρσεναλ και πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του League Cup Αγγλίας.

Η λέξη νίκη ήταν άγνωστη για τα «σφυριά» το μήνα Οκτώβριο, καθώς ηττήθηκαν δύο φορές στο πρωτάθλημα (από Έβερτον και Αστον Βίλα), αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Νιούκαστλ, ενώ έχασαν και από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του EL.

Ο Νοέμβριος, όμως, μπήκε για τους Λονδρέζους πολύ καλά, μιας και με το αυτογκόλ του Γουάιτ στο 16΄ και τα τέρματα των Κούντους και Μπόουεν στο 50΄ και 60΄ πήραν μία πολύ μεγάλη νίκη επί των «κανονιέρηδων», που ηττήθηκαν για πρώτη φορά εντός των συνόρων (στο πρωτάθλημα έχουν 7-3-0). Η Άρσεναλ πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Όντεγκααρντ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κουφάλ, Μαυροπάνος, Αγκουέρντ, Έμερσον, Σούτσεκ, Άλβαρες, Κούντους (89΄ Κέρερ), Μπενράχμα (81΄ Γουόρντ-Πράους) , Πακετά, Μπόουεν.

Στην επόμενη φάση συνεχίζει και η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε 2-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ. Ο Χάκπο έκανε το 0-1 στο 31′, με τον Κλάιφερτ να κάνει το 1-1 στο 64′. Το γκολ της νίκης για τους «ρεντς», πέτυχε ο Ντάργουιν Νούνιες στο 70′.

Πρόκριση και για την Τσέλσι, η οποία επιβλήθηκε «σβηστά» με 2-0 της Μπλάκμπερν εντός έδρας. Μπαντιασίλ (30′) και Στέρλινγκ (59′) τα γκολ για τους «μπλε».

Το «εισιτήριο» για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης πήραν και οι Έβερτον και Φούλαμ, επικρατώντας εύκολα των Μπέρνλι (3-0) και Ίπσουιτς (1-3) αντίστοιχα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X