Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ίλιαν Ίλιεφ στο τιμόνι της εθνικής Βουλγαρίας

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ίλιαν Ίλιεφ στο τιμόνι της εθνικής Βουλγαρίας
Photo Credits: INTIME

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Βουλγαρίας ο Ίλιαν Ίλιεφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βουλγαρική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέλεξε τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, Ίλιαν Ίλιεφ για το τιμόνι της εθνικής, στη θέση του απολυθέντα Σέρβο Μλάντεν Κρστάιτς .

Ο 55χρονος τεχνικός, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Ελλάδα (συγκεκριμένα την ΑΕΚ) το 1998, κάθεται από το 2018 στον πάγκο της Τσέρνο Μόρε, στην οποία μάλιστα συμφωνήθηκε να παραμείνει ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, πριν αφοσιωθεί στην εθνική ομάδα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ίλιεφ με την βουλγαρική ομοσπονδία έχει ισχύ ως το 2026 και θα κάνει ντεμπούτο στις 16/11, στο ματς με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του EURO 2024. Με μόλις δύο βαθμούς σε έξι αγώνες, η Βουλγαρία είναι ουραγός του 7ου ομίλου και έχει ήδη αποκλειστεί από την τελική φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ίλιεφ γίνεται ο έκτος διαφορετικός προπονητής που αναλαμβάνει την εθνική Βουλγαρίας τα τελευταία 4,5 χρόνια, δηλαδή μετά την αποχώρηση του Πέταρ Χούμπτσεφ, το καλοκαίρι του 2019.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X