Ελίασον: «Είναι ωραίο να δίνεις ασίστ, αλλά είναι άλλο το συναίσθημα, όταν σκοράρεις»

Ελίασον: «Είναι ωραίο να δίνεις ασίστ, αλλά είναι άλλο το συναίσθημα, όταν σκοράρεις»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο άσος της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον για τις ασίστ, τα γκολ, την επιστροφή στην Τρίπολη και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σοκαριστικός τραυματισμός, το πρώτο γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ και το «σφράγισμα» της νίκης, απέναντι στον ΠΑΟΚ (30/10, 2-0)!

Ο Νίκλας Ελίασον παρουσιάζει νέες… συνήθειες στη φετινή σεζόν, και μιλώντας στο BN Sports, αναφέρθηκε στα συναισθήματα της επιστροφής στην Τρίπολη, αλλά και στις… βελτιωτικές κινήσεις του Ματίας Αλμέιδα!

Δεύτερη σερί αγωνιστική στη Stoiximan Super League, που το όνομά του «έπεσε» στο… τραπέζι, για τον κορυφαίο της ΑΕΚ. Ο Νίκλας Ελίασον δεν ξαναβρήκε δίχτυα απλώς. Υπήρξε μία μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας από εκεί που «σταμάτησε», στην Τρίπολη.

Ο 27χρονος Σουηδός εξτρέμ, αγώνα με τον αγώνα θυμίζει ολοένα και περισσότερο την περσινή, εξαιρετική του εκδοχή. Πριν έρθει εκείνος ο σοκαριστικός τραυματισμός του, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

«Δεν θα το κρύψω. Η επιστροφή μου στο ίδιο γήπεδο, ήταν μία δύσκολη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο BN Sports, μετά το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (30/10, 2-0). «Μόνο που αυτήν τη φορά, έφυγα με ωραίες αναμνήσεις» συμπλήρωσε.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, να επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της περσινής σεζόν. Ήταν ο πρώτος της καριέρας μου.

Δεν θα κρύψω πως ήταν μία δύσκολη στιγμή. Αλλά από το πρώτο λεπτό, προσπάθησα να είμαι όσο πιο επαγγελματίας γίνεται.

Χαίρομαι που αυτήν τη φορά, έφυγα από την Τρίπολη με καλύτερες αναμνήσεις και ένα γκολ».

Πράγματι, ο Ελίασον μας «παρουσιάστηκε» στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, ως Mr. Assist. Απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ, όμως, δείχνει πως έχει το «know how» και στο τελείωμα των φάσεων. Προφανώς, κάποιος έχει συμβάλει σε αυτήν την αλλαγή.

«Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας σπουδαίος προπονητής, που συνεχώς προσπαθεί να βελτιώσει τους ποδοσφαιριστές του. Θέλει να γινόμαστε καλύτεροι σε όλα και δουλευούμε σκληρά γι’ αυτό.

Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να σκοράρω, αλλά και για εμένα. Μου δίνει άλλη ψυχολογία. Είναι ωραίο να δίνεις ασίστ, αλλά είναι άλλο το συναίσθημα, όταν σκοράρεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε:

«Πράγματι, ήμασταν πολύ καλοί στο συγκεκριμένο ματς. Βγάλαμε ένταση και πίεση, σε ολόκληρο το ματς.

Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο ματς μας στη φετινή σεζόν, αλλά σίγουρα ένα από αυτά».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός συζήτησης το ερώτημα του ανταγωνισμού που υπάρχει στο ρόστερ της ΑΕΚ, για παρουσία στην αρχική ενδεκάδα, ειδικά στις θέσεις από το κέντρο και μπροστά.

«Είναι πολλά τα παιχνίδια και δύσκολα. Ξεκινάει και το Κύπελλο, άλλωστε.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ. Όλοι ξέρουν τι και πώς πρέπει να το κάνουν, όταν παίζουν.

Υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά μόνο καλό κάνει στην ομάδα».

Πηγή: bnsports.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X