Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Μαρθελίνο «κράζει» ανοιχτά τη Μαρσέιγ για τη συνεργασία τους

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Μαρθελίνο «κράζει» ανοιχτά τη Μαρσέιγ για τη συνεργασία τους
Photo Credits: INTIME

Αναφέρθηκε ξανά στην Μαρσέιγ ο Μαρθελίνο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο, μίλησε για το τι έγινε πριν το παιχνίδι με την Λυών αλλά και για την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας της Μασσαλίας.

Ο Μαρθελίνο υποστήριξε ότι υπήρχε έλλειψη εμπιστοσύνης για να παρουσιάσει αυτό που ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, προσθέτοντας πως θα έπρεπε να γράψει βιβλίο για τις συνθήκες στη γαλλική ομάδα.

«Μια διετή εμπειρία που υποστηρίζεται από την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Λονγκόρια, ξεκινήσαμε το έργο και σχεδόν δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε κάτι. Υπήρχε μια ατυχής συγκυρία που έκανε τον πρόεδρο να φύγει και αυτό μας έκανε να πάμε χέρι-χέρι στην έξοδο. Θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στάθηκε και στα επεισόδια πριν τον αγώνα με τη Λιόν που οδήγησαν στην οριστική αναβολή λέγοντας: «Με λυπεί να βλέπω αυτές τις εικόνες. Το μεγαλείο ενός συλλόγου όπως η Μαρσέιγ επισκιάζεται από αυτές τις πράξεις βανδαλισμού. Οι ultras κάνουν την εξέλιξη αυτού του συλλόγου δύσκολη».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X