«Εφόσον καταφέρει να πετύχει και άλλα γκολ ο Ελίασον με την ΑΕΚ, θα τον βοηθήσει να κληθεί στην Εθνική ομάδα»

«Εφόσον καταφέρει να πετύχει και άλλα γκολ ο Ελίασον με την ΑΕΚ, θα τον βοηθήσει να κληθεί στην Εθνική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Πόρτα στην εθνική Σουηδίας είναι τα γκόλ και οι εμφανίσεις του Ελίασον με την ΑΕΚ είπε ο Σουηδός προπονητής Πάτρικ Ζίλντεφαλκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο καλές εμφανίσεις κάνει ο Νίκλας Ελίασον με την φανέλα της ΑΕΚ τόσο ανεβαίνουν και οι μετοχές του.

Ο Σουηδός πέτυχε τα πρώτα γκόλ του με τον δικέφαλο στο στήθος απένατι σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης κερδίζοντας της εντυπώσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με δύο πρώην προπονητές του εκτός απο «ειδικός» στις ασσίστ ο Σουηδός μπορεί να κοιτάει και τα δίχτυα.

Μάλιστα και ο Γάλλος κόουτς Ζερόμ Αρπινόν που συνεργάστηκε με τον Σουηδό στη Νίμ αλλά και Πάτρικ Ζίλντεφαλκ έχουν να πούν τα καλύτερα.Ο τελευταίος μάλιστα ρωτήθηκε για τον Σουηδό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ με την γλώσσα του να «στάζει μέλι»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θυμάμαι πως όταν δούλευα με τον Νίκλας, ήταν ένας πολύ φιλόδοξος παίκτης που ήθελε να εξελίσσεται κάθε μέρα. Κι αυτό είναι που τον έφερε εδώ που είναι σήμερα.

Ήταν ένας πολύ ταπεινός παίκτης και κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά, εάν δεν ήταν τόσο ευγενικός και τόσο πολύ ομαδικός.

Είχε πολύ καλές παρουσίες σε όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασε σε Σουηδία, Αγγλία, Γαλλία και τώρα στην Ελλάδα και του αξίζουν πολλά μπράβο. Είναι φανταστικός και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά…» τόνισε ο Σουηδός προπονητής για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του και πρόσθεσε:

«Του αρέσει να μοιράζει ασίστ, ενώ μπορεί και να σκοράρει. Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον βλέπω ως μεγάλο σκόρερ, αλλά ελπίζω να μου αποδείξει πως κάνω λάθος μέσω των γκολ που θα σημειώσει στην ΑΕΚ».

Τέλος, κατά πόσον ο Ελίασον θα μπορούσε να κληθεί στο εγγύς μέλλον στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας, ο Πάτρικ Ζίλντεφαλκ τόνισε:

«Εφόσον καταφέρει να πετύχει κι άλλα γκολ με την ΑΕΚ θα φανεί περισσότερο και θα τον βοηθήσει να κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως στην θέση του υπάρχουν πολλές επιλογές και ίσως θα πρέπει να αποσυρθούν κάποιοι παίκτες προκειμένου να ανοίξει για αυτόν η πόρτα της Εθνικής Σουηδίας».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X