Η απίστευτη ιστορία του Μπορμπόκη με τον Τσιάρτα πριν το ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ του 2002! (VIDEO)

Η απίστευτη ιστορία του Μπορμπόκη με τον Τσιάρτα πριν το ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ του 2002! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μια μοναδική ιστορία μοιράστηκε με το κοινό του ENWSI TV ο Βασίλης Μπορμπόκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπορμπόκης μοιράστηκε με το κοινό του ENWSI TV μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία από το 2002 και το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στο Champions League Τσάμπιονς Λιγκ το 2002, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή της σε αυτό. Πάλι με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο και με πολλούς ποδοσφαιριστές να είναι στην ομάδα από το 1994. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μπορμπόκης, ο Κασάπης, ο Ατματσίδης, ο Τσιάρτας, ο Κωστένογλου.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Βασίλης Μπορμπόκης είχε σκοράρεις… δύο φορές.

Η απίστευτη ιστορία του Μπορμπόκη με τον Τσιάρτα πριν το ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ του 2002

Μια μοναδική ιστορία μοιράστηκε με το κοινό του ENWSI TV ο Βασίλης Μπορμπόκης

Τι είχε συμβεί στο ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Η πρόκριση κατακτήθηκε με δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και η πιο σημαντική από αυτές ήταν η πρώτη στη Λευκωσία. Το 2-3 στις 13 Αυγούστου 2002.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για την ΑΕΚ στη Λευκωσία όταν ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, τέως παίκτης Ξάνθης και Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 23’. Όμως ένα αριστοτεχνικό κτύπημα φάουλ του Βασίλη Μπορμπόκη με… την άδεια του Βασίλη Τσιάρτα, έφερε το ματς στα ίσα στο 44’. Και στο 47’ η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με ένα γκολ που σήκωσε πολλή κουβέντα.

Ο Μπορμπόκης εκτέλεσε κόρνερ με συρτή πάσα στον Γρηγόρη Γεωργάτο που ίσα που πρόλαβε να ακουμπήσει την μπάλα με το τακουνάκι και να την «στρώσει» ξανά στον Μπορμπόκη που είχε κάνει κίνηση. Ο τελευταίος βρήκε την μπάλα αμαρκάριστος και σε ιδανική θέση έξω από την περιοχή και με τεχνικό σουτ την έστειλε στο «Γ» της εστίας του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε στο 91’ με πέναλτι του Μαλέκκου, ένα πέναλτι-ανακάλυψη του διαιτητή σε μαρκάρισμα του Ράιτ στον Γεωργίου. Το 2-2 έδειχνε ότι θα ήταν το τελικό σκορ αλλά ο Ντέμης Νικολαϊδη δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα ατομικό γκολ από τα ωραιότερά του με την ΑΕΚ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για 3η φορά και έδωσε στην ομάδα του μια νίκη-μισή πρόκριση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X