Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Μήνυμα βγαλμένο μεσα από την υπερηφάνεια ενός μπαμπά (ΦΩΤΟ)

Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Μήνυμα βγαλμένο μεσα από την υπερηφάνεια ενός μπαμπά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκ Μπέλινγχκαμ φουσκωμένος απο περηφάνια έκανε αφιέρωση στο γιό του Τζουντ μετά την απονομή του Kopa Trophy

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δευτέρα μέσα στη περηφάνια και τη χαρά για την οικογένεια Μπέλινγκχαμ αφου ο γιός τους βρέθηκε για πρώτη φορά παρών στην απονομή της χρυσής μπάλας. Μάλιστα εκεί ο Τζούντ κέρδισε και το Kopa Trophy τεκμήριο φυσικά της κυριαρχίας του νεαρού αστέρα της Ρεάλ όχι μόνο στο Ισπανικό αλλά και το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, γεμίζοντας περηφάνια τους γονείς του Μάρκ και Ντενίζ.

Ο σύλλογος λέει ότι κατά την πρώτη επαφή μεταξύ της οντότητας της Μαδρίτης και της οικογένειας Μπέλινγκχαμ, αυτό που επηρέασε περισσότερο τους απεσταλμένους της «βασίλισσας» ήταν η σαφήνεια των ιδεών και η συνοπτικότητα των αιτημάτων τους για το τι ήθελαν για τον μεγαλύτερο γιο τους.

Τονίζουν ότι ενώ η μητέρα είναι αυτή που τον κρατά στο έδαφος, ο πατέρας, πρώην λοχίας της αστυνομίας, είναι αυτός που διαχειρίζεται όλο το πλαίσιο που έχει στηθεί από την άφιξή του στη Μαδρίτη.

Η ιδιοφυΐα του ξεχωρίζει επίσης: έχει προσλάβει ανθρώπους για να χειρίζονται οικονομικά θέματα και θέματα μάρκετινγκ που σχετίζονται με την εικόνα του γιου του. Αν κάτι δεν του αρέσει, ενημερώνει αμέσως.

Ο πατέρας του Τζουντ, Μαρκ, θέλησε να δώσει ένα μήνυμα αγάπης στον γιο του μετά το βραβείο Kopa Trophy που κατέκτησε και το συνόδεψε με μια φωτογραφία ενός νεαρού Τζουντ στα παιδικά του χρόνια φορώντας τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ

«Βραβείο Kopa 2023 στο καλό παιδί που γίνεται καλός άνθρωπος. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Είναι μια ωραία στιγμή για όλους εκείνους τους δασκάλους και τους προπονητές που ήταν μέρος του ταξιδιού. Καλοί άνθρωποι που έκαναν τα πάντα διασκεδαστικά», έγραψε στο X.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X