Ο Ολυμπιακός βγάζει εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ παρά την τιμωρία!

Ο Ολυμπιακός βγάζει εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ παρά την τιμωρία!
Photo Credits: INTIME

Παρότι έχει τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός βγάζει εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ παρότι έχει τιμωρηθεί!

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11) στις 14:00 και έως την εξάντλησή τους θα ξεκινήσει διαδικτυακά η διάθεσή τους ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης (5/11, 19:30) με τον «δικέφαλο του Βορρά» για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό τιμωρήθηκαν με μηδενισμό του ντέρμπι (σκορ 0-3), αφαίρεση 1 βαθμού και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πέρα από το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε για τη διακοπή του ντέρμπι έπειτα τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα και θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την ποινή, για να συνεχιστεί το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησε, αλλά και να αγωνιστούν με τον κόσμο τους κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ μάλιστα αναμένεται να εκδοθεί άμεσα, πιθανότατα πριν το κυριακάτικο ντέρμπι των Πειραιωτών με τους Θεσσαλονικείς.

Το σκεπτικό του πρωτοβάθμιου οργάνου για την απόφαση, έχει φέρει στα… σχοινιά τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με νομικούς κύκλους, φαντάζει αρκετά δύσκολο να ανατραπεί η τιμωρία των Ερυθρολεύκων.

Η ανακοίνωση

Για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 05/11 και ώρα 19:30, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την 1/11, από τις 14:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email).

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17.

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από 2/11 έως 3/11 κατά τις ώρες 10.00 – 18.00, το Σάββατο 4/11 από 10:00 έως 15:00 και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξή του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X