Εκτός ημιτελικών στο WTA Finals η Σάκκαρη, λύγισε στο tie break του τρίτου σετ από την Ριμπάκινα (VIDEO)

Εκτός ημιτελικών στο WTA Finals η Σάκκαρη, λύγισε στο tie break του τρίτου σετ από την Ριμπάκινα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το εφιαλτικό ματς με την Σαμπαλένκα, η Σάκκαρη είδε το σκηνικό να επαναλαμβάνεται στο πρώτο σετ κόντρα στην Ριμπάκινα καθώς για δεύτερο συνεχόμενο ματς έχασε σετ με bagel.

Με τον Τομ Χιλ να προσπαθεί να την συνεφέρει στο τέλος του πρώτου σετ, η Μαρία μεταμορφώθηκε στο δεύτερο, το οδήγησε στο tie break, όπου κατάφερε να ισοφαρίσει και να μπει ξανά στην διεκδίκηση του ματς.

Ωστόσο στο τρίτο η τενίστρια από το Καζακστάν κατάφερε να πάρει τη νίκη, πάλι στην διαδικασία του tie break, σε ένα αποτέλεσμα που άφησε την Σάκκαρη εκτός ημιτελικών ότι και να γίνει την 3η αγωνιστική με την Πεγκούλα, η οποία έχει εξασφαλίσει ήδη θέση στην 4αδα, ενώ η Ριμπάκινα πάει για «τελικό» με την Σαμπαλένκα.

Με break άρχισε το ματς η Ριμπάκινα, το οποίο έκανε χάρη στα αβίαστα λάθη της Σάκκαρη και όχι από τα δικά της χτυπήματα.

Το 2-0 ήρθε με love game και αμέσως μετά η τενίστρια από το Καζακστάν προηγήθηκε 0-40! Στην τρίτη απόπειρά της έκανε ξανά το break και πέρασε μπροστά με 3-0. Με δεύτερο love game το Νο4 του κόσμου έφτασε στο 4-0 και το καταστροφικό σετ συνεχίστηκε για την Σάκκαρη, αφού πάλι από δικά της λάθη, η Ριμπάκινα έφτασε στο 5-0.

Η Σάκκαρη έδειξε προς στιγμή σημάδια ζωής, φτάνοντας σε break point, αλλά η Ριμπάκινα αμέσως το έσβησε και έκλεισε το σετ με το εκκωφαντικό 6-0 σε 22 μόλις λεπτά.

Αντεξε στο tie break και έμεινε ζωντανή η Σάκκαρη

Με την έναρξη του δεύτερου σετ, η Ριμπάκινα έφτασε πάλι σε διπλό break point, όμως η Μαρία κατάφερε να το σώσει και να πάρει με διαδοχικούς winners το πρώτο της game στο παιχνίδι.

Η Ριμπάκινα ισοφάριζε άνετα, αλλά η Σάκκαρη με το πρώτο της love game χάρη στο σερβίς της, έφτασε στο υπέρ της 2-1. Δεν άλλαξε κάτι στα επόμενα δύο games, με την Σάκκαρη να έχει προβάδισμα 3-2 και να φτάνει σε 0-30 στο σερβίς της αντιπάλου της. Ομως η Ριμπάκινα ισορρόπησε το game και ισοφάρισε. Στο 4-4 η Ριμπάκινα στο σερβίς της Μαρίας πήρε προβάδισμα 0-30, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια αντέδρασε και κράτησε το σερβίς της, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της.

Το σετ τελικά οδηγήθηκε στο tie break όπου η Ριμπάκινα έκανε αμέσως μίνι break και προηγήθηκε με 2-0, όμως με αντεπίθεση η Σάκκαρη έσπασε δύο φορές το σερβίς της και πήρε το tie break με 7-4, οδηγώντας το ματς σε τρίτο σετ.

Στο tie break λύγισε η Σάκκαρη

H Σάκκαρη άρχισε το τρίτο σετ με τρεις ευκαιρίες για break, αλλά οι δύο σβήστηκαν από το σερβίς της Ριμπάκινα και η μία από αβίαστο της Μαρίας.

Η τενίστρια από το Καζακστάν έστω και δύσκολα κράτησε το σερβίς της, όπως και στο τρίτο game για να προηγηθεί 2-1. Αμφότερες διατήρησαν το σερβίς τους, με την Ριμπάκινα στο υπέρ της 3-2, να βλέπει την Σάκκαρη να κάνει τρία συνεχόμενα αβίαστα λάθη και να μην αφήνει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που της δόθηκε.

Πέρασε μπροστά με 4-2, όμως με τον ίδιο ακριβώς τρόπο η Σάκκαρη της… έκοψε την φόρα, μειώνοντας σε 4-3 απαντώντας στα break. Το 4-4 ήρθε αμέσως και η Σάκκαρη έφτασε και σε διπλό break point που θα την έστελνε να σερβίρει για το ματς!

Ομως η Ριμπάκινα έδειξε την κλάση της και αντέδρασε στην κρίσιμη στιγμή, για να πάρει προβάδισμα με 5-4 και να στείλει την Μαρία να σερβίρει για να μείνει στο ματς. Το έκανε εύκολα, με το ματς να οδηγείται τελικά στη διαδικασία του tie break.

Εκεί η Ριμπάκινα έσπασε αμέσως δύο φορές το σερβίς της Ελληνίδας τενίστριας και προηγήθηκε 6-0 και έκλεισε τελικά το tie break me 7-2.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X