ΠΑΕ Κηφισιά για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε κανέναν εκ των Big-5 για λόγους ασφαλείας»

ΠΑΕ Κηφισιά για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε κανέναν εκ των Big-5 για λόγους ασφαλείας»
Photo Credits: INTIME

Η Κηφισιά με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας στα παιχνίδια που θα δώσει με τους «μεγάλους» αρχής γενομένης με ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Κηφισιά με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας στα παιχνίδια που θα δώσει με τους «μεγάλους» στο «Μιχάλη Κρητικόπουλος» αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ.

Χωρίς φιλοξενούμενους φιλάθλους θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κηφισιάς με την ΑΕΚ στο Μιχάλης Κρητικόπουλος. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ζήτησε από τους φιλάθλους της να μην πλησιάσουν στο γήπεδο, μιας και δεν θα τις διατεθούν εισιτήρια, ενώ λίγο μετά η ομάδα των βορείων προαστίων σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι για λόγους ασφαλείας δεν θα δοθούν εισιτήρια σε καμία ομάδα του Big-5.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά:

“Η ΠΑΕ Κηφισιά ενημερώνει πως για όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο απέναντι σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια: δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για τις ανάγκες των φιλάθλων τους, για λόγους ασφαλείας και κατόπιν σχετικής εισήγησης από την Αστυνομία.

Εν προκειμένω, στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν θα λειτουργήσει το σύστημα ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων ούτε το φυσικό σημείο πώλησης στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής, την ημέρα του αγώνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία της ΠΑΕ Κηφισιά (Λεωφόρος Κηφισίας 192) από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, μεμονωμένα και ονομαστικά (με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ).

Για την αγορά ονομαστικού εισιτηρίου (ένα ανά άτομο) απαιτείται είτε η κατοχή κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Κηφισιά είτε εισιτηρίου διαρκείας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά επισημαίνει πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να διευκολύνει τους φίλους της ομάδας που θέλουν να δουν από κοντά τον αγώνα με την ΑΕΚ για τη Stoiximan Super League, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια όλων όσων βρεθούν στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Θύρα 1 – 15€
Θύρα 2 – 30€
Θύρα 6 – 15€
Θύρα 7 – 20€
Θύρα 8 – 30€”.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X