Ανακοίνωσε Ναν στον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος (VIDEO)

Ναν και Μοράντ οι κορυφαίοι ρούκι στο ΝΒΑ για την περίοδο Οκτωβρίου/Νοεμβρίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Ναν από τον Παναθηναϊκό!

Ο 28χρονος Αμερικανός κόμπο γκαρντ, που απασχόλησε το καλοκαίρι και τον Ολυμπιακό και λίγο αργότερα και την Αρμάνι Μιλάνο, δεν βρήκε στο ΝΒΑ την πρόταση που ήθελε και είπε το μεγάλο «ναι» στο «τριφύλλι».

Ο ύψους 1,91μ. άσος, που μπορεί να παίξει στο «2» αλλά και στο «1», έπαιξε για τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ, σε Χιτ, Λέικερς και Γουίζαρντς.

Την περασμένη περίοδο είχε 7,5 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ σε 14,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η καλύτερή του σεζόν στο ΝΒΑ ήταν η πρώτη του, το 2019/20, όταν είχε με το Μαϊάμι 15,3 πόντους (35% στα τρίποντα), 3,3 ασίστ και 2,7 ασίστ σε 29,3 λεπτά ανά αγώνα στην regular season, ενώ έπαιξε σε 15 ματς των playoffs στην πορεία ως τους τελικούς (όπου η ομάδα του έχασε από τους Λέικερς τον τίτλο) 6,1 πόντους (27,9% στα τρίποντα), 2,1 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 15,9 λεπτά ανά αγώνα. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά επελέγη και στην καλύτερη πεντάδα ρούκι του ΝΒΑ.
Ο αριστερόχειρας γκαρντ έμεινε χωρίς συμβόλαιο στο ΝΒΑ γιατί «πλήρωσε» ότι δεν έχει μεγάλο μέγεθος (1,91μ.), ενώ η δύναμη και η αθλητικότητά του δεν θεωρείται elite για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Περισσεύει, ωστόσο, για την Ευρωλίγκα. Πολύ καλός χειριστής της μπάλας, με κάθετο παιχνίδι, που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του και τους άλλους, αλλά και καλός σουτέρ, τόσο spot όσο και από ντρίμπλα. Στην άμυνα δεν είναι… σπουδαίος, αλλά σίγουρα είναι πιο ικανός από τους υπόλοιπους υπάρχοντες γκαρντ του Παναθηναϊκού.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X