Αλμέιδα - Λουτσέσκου: 5-1 νίκες και 11-2 γκολ και... συνεχίζουμε!

Αλμέιδα - Λουτσέσκου: 5-1 νίκες και 11-2 γκολ και... συνεχίζουμε!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει πιάσει από τον... λαιμό τον δύσμοιρο Λουτσέσκου στα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επί των ημερών του Ματίας Αλμέιδα άλλαξε. Εγινε ομάδα ξανά, έχει ποιοτικούς παίκτες και ένα «γεμάτο» ρόστερ με λύσεις σε κάθε πρόβλημα και καταφέρνει ακόμη και στις δύσκολες ημέρες με σημαντικές απουσίες και κόπωση, να δείχνει το πολύ καλό της πρόσωπο.

Οπως χθες στην Νέα Φιλαδέλφεια που θύμισε την ομαδάρα του περσινού νταμπλ. Η ΑΕΚ έκανε ένα… τέλειο 90λεπτο, κέρδισε… μόνο 2-0 τον ΠΑΟΚ δίχως να κινδυνεύσει από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια μετρά ήδη τρεις σερί ήττες με 8-0 γκολ!

Πάντως, ο Αλμέιδα για ακόμη ένα παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει κατά κράτος τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Και συνολικά ο Αργεντίνος προπονητής της Ένωσης μετρά σε 6 ματς απέναντι στον Ρουμάνο προπονητή, 5 νίκες και μία ήττα.

Το… κακό για τον Λουτσέσκου ξεκίνησε πέρυσι με το 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια (Γκαρσία-Γκατσίνοβιτς), ακολούθησε το 2-0 στην Τούμπα στο ματς… σφαγή με τον διαιτητή από την Νορβηγία Εσκας. Ο ρέφερι χάρισε δύο αποβολές, σε Ολιβέιρα και Ίνγκασον και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κερδίσει. Ωστόσο, μετά επιστρέψαμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ηρθε το 4-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια στα πλέι οφ (Τσούμπερ, Μουκουντί, Γκαρσία, Φερνάντες), το 0-1 στην Τούμπα με την γκολάρα του Αραούχο και το 0-2 στον τελικό του Βόλου (Μουκουντί, Φερνάντες) με 10 παίκτες για την ΑΕΚ για σχεδόν όλο το ματς!

Με λίγα λόγια Αλμέιδα – Λουτσέσκου: σε 6 ματς, 5 νίκες, 1 ήττα και 11-2 γκολ. Και συνεχίζουμε…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X