Serie A: «Τρίποντο» στο 90΄+5 η Λάτσιο με πέναλτι του Ιμόμπιλε

Serie A: «Τρίποντο» στο 90΄+5 η Λάτσιο με πέναλτι του Ιμόμπιλε
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τη Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων «υπέγραψε» το μεγάλο «τρίποντο» της Λάτσιο στο Ολίμπικο με 1-0 επί της Φιορεντίνα, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η «αυλαία» της 10ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «λατσιάλι» με το πέναλτι του Ιταλού διεθνούς στράικερ κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους μετά τη διακοπή (4 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι τρεις στο πρωτάθλημα), ενώ οι «βιόλα» γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, μετά το «χαστούκι» από την Έμπολι στο «Αρτέμιο Φράνκι» πριν από μία εβδομάδα (0-2).

Με τον Τζανλούκα Σκαμάκα να σκοράρει δύο φορές και να μοιράζει ασίστ, η Αταλάντα έκανε το καθήκον της στο «Κάρλο Καστελάνι» και με το άνετο 3-0 επί της Έμπολι ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά από 10 αγωνιστικές στη Serie A.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο 24χρονος Ιταλός επιθετικός, Τζανλούκα Σκαμάκα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 5΄ και από δική του ασίστ στο 29΄ ο Κουπμάινερς «έγραψε» το 2-0. Στο 51΄ ο νεαρός στράικερ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, «σφραγίζοντας» επί της ουσίας το «τρίποντο» των «μπεργκαμάσκι».

Με το σημερινό η ομάδα του Γκασπερίνι έφτασε τα τρία σερί «διπλά» στην έδρα της Έμπολι και πέντε στις τελευταίες έξι επισκέψεις της εκεί, ενώ ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X